Θεσσαλονίκη: Νέος συνωστισμός για ένα ποτό και παρέμβαση της Αστυνομίας

Συνεχίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα η συγκέντρωση νεαρών έξω από μπαρ της οδού Μητροπόλεως προκαλώντας την επέμβαση της Αστυνομίας.
Οι νεαροί που έπιναν το ποτό τους, το οποίο είχαν προμηθευτεί από τα καταστήματα, είχαν καλύψει το πεζοδρόμιο.

Το κέντρο της Άμεση Δράσης δέχτηκε καταγγελίες από διερχόμενους πολίτες και αμέσως στήθηκε επιχείρηση αποσυμφόρησης του σημείου.
Αστυνομικοί προχώρησαν σε συστάσεις και οι νεαροί αποχώρησαν.

Τα εστιατόρια και τα καφέ να παραμένουν κλειστά, αλλά οι Θεσσαλονικείς γεμίζουν καθημερινά μόλις βραδιάσει την παραλία καθώς και διάφορα πάρκα και πλατείες. 

Με τον Λευκό Πύργο να έχει την τιμητική του αλλά και τη Νέα Παραλία να παραμένει «κλασική αξία», παρέες νέων και όχι μόνο, αγοράζοντας ποτά και ροφήματα από τα κοντινά περίπτερα και τις καντίνες που έχουν εγκατασταθεί πλησίον, διασκεδάζουν με τη συνοδεία μουσικής, και μάλιστα, ζωντανής, γεμίζοντας τα παγκάκια και τα πεζούλια. 

«Καλλιτέχνες του δρόμου», βρίσκονται μετά το απόγευμα κατά μήκος της παραλίας, από τον Λευκό Πύργο έως και μετά τις «Ομπρέλες του Ζογγολοπουλου«. 

Αρκετά καταστήματα που βρίσκονται σε λειτουργία κοντά στη Λεωφόρο Νίκης, προσφέρουν take away ποτά. Θυμίζουμε πως και χθες, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. για συνωστισμό έξω από μαγαζιά που πουλούσαν αλκοόλ.