Σύλληψη προπονητή τένις για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων μαθητριών του -Αύριο στον ανακριτή

Για περίπου 5 χρόνια αποπλανούσε 35χρονος προπονητής τένις δύο ανήλικες μαθήτριές του, στο σύλλογο που διατηρούσε στα Δυτικά Προάστια.

Τα δύο κορίτσια, που σήμερα είναι 20 και 16 ετών, μίλησαν στις αρχές για τη σεξουαλική κακοποίηση και ο προπονητής συνελήφθη.

Η 20χρονη είπε ότι την προσέγγισε πριν περίπου 5 χρόνια και είχαν και ερωτική σχέση, ενώ αντίστοιχες ήταν και οι καταγγελίες της 16χρονης. 

Οι αρχές έχουν κατασχέσει τις ηλεκτρονικές συσκευές του κατηγορούμενου για να ερευνήσουν αν υπάρχουν και άλλα θύματα.

Παράλληλα, αναμένεται διάταξη για τη δημοσιοποίηση της ταυτότητάς του και της φωτογραφίας του. Ο συλληφθείς θα βρεθεί αύριο ενώπιον του ανακριτή.

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στη σύλληψή του, την περασμένη Παρασκευή, μετά από σχετική καταγγελία γονέων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της μιας κοπέλας κατάλαβε κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά της, έκανε έρευνα και διαπίστωσε ότι είχε σχέση με τον προπονητή.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Συνελήφθη με ένταλμα την 5-11-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».
 

Πηγή: skai.gr