Οι σχέσεις του δολοφονηθέντος της Βούλας με τον κόσμο της νύχτας

Μεγάλο ενδιαφέρον δείχνουν τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης για τον επιχειρηματία που εκτελέστηκε στη Βούλα. 

To news.com.au αναφέρεται στις τελευταίες λεπτομέρειες από την δολοφονία του Ελληνο-αυστραλού επιχειρηματία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, δύο από τα παιδιά του επιχειρηματία βρίσκονταν μέσα στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας.

Επιπλέον το news.com.au αναφέρεται και στην οικογένεια του επιχειρηματία που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές στην Αυστραλία. Σημειώνει και την σχέση που διατηρούσε κάποτε με μία από τις βασίλισσες των δημοσίων σχέσεων στην Αυστραλία, την Ρόξι Γιατσένκο.


Η Ρόξι Γιατσένκο

Μάλιστα κάνει αναφορά ευρύτερα στην οικογένεια του δολοφονηθέντα και την σχέση τους με τον κόσμο της νύχτας. Ο 82χρονος πατέρας του θύματος, είναι γνωστός στις ελληνικές και τις αυστραλιανές αρχές με το ψευδώνυμο «Αυστραλός». Το 2012 μέλη της οικογένειας Ιμπραήμ καταδικάστηκαν με την κατηγορία ότι σχεδίαζαν την δολοφονία του πατέρα του θύματος που φέρεται να είχε σχέση με την απόπειρα εκτέλεσης του Φάντι Ιμπραήμ, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Νωρίτερα το 2011 είχε αντιμετωπίσει κατηγορίες ότι είχε στην κατοχή του πρώτες ύλες προκειμένου να κατασκευάσει ναρκωτικά αξίας 12,5 εκατ. δολαρίων. Αφέθηκε ελεύθερος αφού ο ένας γιος του παραδέχθηκε ότι εκείνος θα μετέφερε τα ναρκωτικά.

Το θύμα ήταν γνωστό στις αυστραλιανές αρχές, σύμφωνα με το δημοσίευμα, καθώς είχε σχετιστεί με την απόπειρα δολοφονίας του Φαντί Ιμπραήμ το 2009. Το 2013 εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του καθώς δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο όπου κατηγορούνταν ότι οδηγούσε με ληγμένο δίπλωμα.

Το θύμα, σύμφωνα με την Daily Telegraph, είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης δύο ετών και τριών μηνών για εμπορία ναρκωτικών και μετακίνηση κλεμμένων προϊόντων.