Νεκρός ο 27χρονος που είχε τραυματιστεί σε αγώνα motocross στα Γιαννιτσά

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης άφησε σήμερα το πρωί ο 27χρονος που είχε τραυματιστεί σε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά στις 17 Οκτωβρίου.

Ο 27χρονος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ μαζί με ένα 16χρονο ο οποίος και εκείνος είχε τραυματιστεί. Ο 16χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου όμως, έχει αποσωληνωθεί και οι θεράποντες ιατροί διατηρούν συγκρατημένη αισιοδοξία για την εξέλιξη της υγείας του, σύμφωνα με το thestival.

Το χρονικό

Οι άτυχοι θεατές τραυματίστηκαν σοβαρά το απόγευμα της Κυριακής 17 Οκτωβρίου, όταν ένας αναβάτης, που συμμετείχε στον αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που επιχειρούσε άλμα κι έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραξη και σε κολώνα.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, αλλά στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η μεταφοράς τους στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης. Η αστυνομία συνέλαβε τον 16χρονο αναβάτη της μοτοσικλέτας και έναν 60χρονο υπεύθυνο για την ασφάλεια του αγώνα.

Πηγή: thestival