Κλείσιμο

Μαφιόζικη εκτέλεση στην Πεντέλη

Σε προσωπικές διαφορές, πιθανότητα οικονομικής φύσεως, αποδίδει η αστυνομία τη μαφιόζικη εκτέλεση, με 17 σφαίρες, 56χρονου λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στην Πεντέλη

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 56χρονος ήταν σεσημασμένος για απάτες και πλαστογραφίες και τα τελευταία δεχόταν απειλές από διάφορα άτομα.

Όπως έγινε γνωστό, το θύμα μετέβη το βράδυ της Παρασκευής σε καφετέρια της οδού Αγίας Σκέπης 3, μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε από κάποιον ο οποίος του ζήτησε να εξυπηρετήσει έναν γνωστό του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένας άγνωστος που παρουσιάστηκε ως ο άνθρωπος που είχε ζητήσει την εξυπηρέτηση και ζήτησε από τον 56χρονο να μιλήσουν ιδιαιτέρως σε μια γωνία έξω από την καφετέρια.

Μόλις βγήκαν έξω, σταμάτησε μπροστά τους μία μοτοσικλέτα και ο οδηγός της "γάζωσε" τον 56χρονο με πιστόλι, ενώ από τα θραύσματα των βολίδων τραυματίστηκαν ελαφρά δύο θαμώνες του καταστήματος.

Ο δράστης αμέσως μετά ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε μαζί με το συνεργό του, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Πηγή: skai.gr