Κλείσιμο

Καλλιθέα: Εννέα μαχαιριές σε 19χρονο που πήγε να σώσει φίλο-Σώθηκε στο τσακ

Εννέα μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα δέχθηκε 19χρονος λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής σε γειτονιά της Καλλιθέας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον θώρακα και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 19χρονος στάθηκε τυχερός καθώς, σύμφωνα με τον καρδιοχειρουργό του, για ένα χιλιοστό δεν χτυπήθηκε η κεντρική αρτηρία της καρδιάς του και γλίτωσε. 

Το θύμα δέχτηκε χτύπημα με μαχαίρι, στο θώρακα, στη συμβολή των οδών Μαντζαγριωτάκη και Γρυπάρη, στην Καλλιθέα γιατί προσπάθησε να προστατέψει τον 14χρονο φίλο του όταν δύο άγνωστοι άνδρες τον έσπρωξαν ξαφνικά επειδή ακούμπησε τον έναν από τους δύο καθώς προχωρούσε στον δρόμο.

Ο 19χρονος Αλέξης μπήκε στη μέση για να προστατέψει και να υπερασπιστεί το ανήλικο αγόρι αλλά και τα κορίτσια της παρέας και τότε ο ένας από τους επιτιθέμενους άνδρες έβγαλε από την τσέπη του ένα μαχαίρι και του επέφερε εννέα χτυπήματα. 

Οι δράστες μετά την αιματηρή επίθεση, εξαφανίστηκαν, ενώ οι φίλοι του νεαρού, τρία κορίτσια και ένα αγόρι ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ.

Χάρη στις προσπάθειες των γιατρών το παιδί έχει διαφύγει τον κίνδυνο μετά την χειρουργική επέμβαση και είναι καλά στην υγεία του. Νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. 
Πηγή: skai.gr