Βροχερός ο καιρός αύριο στην Αττική και σε πολλές περιοχές της χώρας

Νεφώσεις με τοπικές βροχές προβλέπονται στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου για αύριο Τρίτη, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Στην υπόλοιπη χώρα, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και κυρίως στα βόρεια ημιορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ, στα ανατολικά αρχικά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 βαθμιαία όμως θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Οι μέγιστες τιμές της δεν θα ξεπεράσουν στα βόρεια ηπειρωτικά τους 8 με 9 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 13 με 15 και στη νότια νησιωτική χώρα τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά.

Όσον αφορά στην Αττική, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Από νωρίς το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 4 με 5 και στα ανατολικά βαθμιαία τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά ο καιρός στο skaikairos.gr

Πηγή: skai.gr