Η 1η γιορτή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Βλαχοκερασιά Αρκαδίας

Τραγούδησε η Πέγκυ Ζήνα - Βραβεύθηκαν προσωπικότητες από την Αρκαδία και ανάμεσα τους και η δημοσιογράφος της Καθημερινής και του Σκάι Ιωάννα Μάνδρου

Η εντυπωσιακή Πεγκυ Ζήνα στην 1η γιορτή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Βλαχοκερασιά Αρκαδίας!

Pegy Zina

Εντυπωσίασε η Πέγκυ Ζήνα στην εκδήλωση Αυτοδιοίκησης στη Βλαχοκερασιά Αρκαδίας.

Σε μια εκδήλωση που παρακολούθησαν 3.500 άτομα και πραγματοποιήθηκε στις 18 Αυγούστου! Η γιορτή έγινε με πρωτοβουλία του τέως Δημάρχου Σκυρίτιδας-Βλαχοκερασιάς και νυν Αντιδημάρχου Τρίπολης κου Κ. Κατσαφάνα!

Τιμήθηκαν σημαντικά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με καταγωγή από την Αρκαδία, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ παρέστη ο δήμαρχος της Τρίπολης ΚώσταςΤζιούμης και δεκάδες στελέχη της αυτοδιοίκησης από την Πελοπόννησο.

Επίσης, βραβεύθηκαν για την επαγγελματική τους πορεία ο μοναδικός δεκαθλητής Γιάννης Κούρος, ο διεθνούς φήμης εικαστικός Νίκος Φλώρος κι η καταξιωμενη δημοσιογράφος της Καθημερινής και του Σκαι κα Ιωάννα Μανδρου που κατάγεται από την Βλαχοκερασιά.

Ioanna Mandrou

Mε τον αντιδήμαρχο Τρίπολης Κώστα Κατσαφάνα κατά τη βράβευση της δημοσιογράφου Ιωάννας Μάνδρου.

Την επιμέλεια της παρουσίασης ανέλαβε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ στην Αρκαδία Πεγκυ Μπρούσαλη, ενώ την επιμέλεια του καλλιτεχνικού προγράμματος είχε ο Γιάννης Τζοανόπουλος από την ΕΡΤ.

Πηγή: skai.gr