Επίτιμος πρόεδρος της ΕΟΚ, στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα, εφόσον ο κ. Φασούλας εκλεγεί πρόεδρος, θα αναλάβει ο «θρύλος» του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης όπως ανακοίνωσε επίσημα στα social media. 

Ο Γκάλης γνωστοποίησε πως συναντήθηκε προ ημερών με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική και συμφώνησαν να συμβάλλει στην κοινή προσπάθεια για την αναγέννηση του αθλήματος «από τη θέση του επίτιμου προέδρου», εφόσον ο Φασούλας εκλεγεί.

Η ανακοίνωση του Νίκου Γκάλη αναλυτικά

«Συναντήθηκα πριν από λίγες μέρες με τον παλιό μου συμπαίκτη στην Εθνική ομάδα και καλό φίλο Παναγιώτη Φασούλα. Η συζήτηση που είχαμε ξύπνησε όμορφες αναμνήσεις του ελληνικού μπασκετικού παρελθόντος και ανέδειξε την κοινή μας επιθυμία για βελτίωση του status του ελληνικού μπάσκετ.

»Η αναγέννηση του αθλήματος αποτελεί κοινό μας όραμα με τον Παναγιώτη και τους άλλους άξιους συναθλητές και διαχρονικό αίτημα του αγνού φίλαθλου κόσμου».

»Γι’ αυτό, η πρότασή του να συμβάλλω στην κοινή προσπάθεια από τη θέση του επίτιμου προέδρου, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας, με τιμά και την αποδέχομαι με στόχο το καλό του μπάσκετ.»


 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις