Έφοδοι της ΕΛΑΣ σε συνδέσμους: Στον εισαγγελέα οι δύο συλληφθέντες (pics+vid)

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν πριν από λίγο οι δύο συλληφθέντες για τα αντικείμενα που βρέθηκαν σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ και Άρη, στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛΑΣ κατά τη διάρκεια των εφόδων προχώρησε στη σύλληψη δύο ατόμων ενώ έγιναν έλεγχοι σε συνολικά 13 λέσχες φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκαν μαχαίρια, ψαλίδια, λοστοί, σιδερογροθιές και άλλα αντικείμενα που είναι ικανά να πραγματοποιήσουν σωματική βλάβη.

Κατά τις εφόδους συνελήφθησαν οι δύο υπεύθυνοι συνδέσμων ομάδων, ηλικίας 43 και 36 ετών ενώ συνολικά πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 13 οργανωμένους συνδέσμους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των ερευνών στους συνδέσμους εντοπίστηκαν σιδερογροθιές, λοστοί, μαχαίρια, στειλιάρια, ψαλίδια, κράνη και διάφορα αντικείμενα που προκαλούν σωματική βλάβη.

Σημειώνεται πως συνάντηση με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, έχουν σήμερα το μεσημέρι οι τρεις εκπρόσωποι των ομάδων της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την έξαρση των φαινομένων βίας.

Πηγή GrTimes, Τhesstoday

Δείτε όλες τις ειδήσεις