Αυτοψία Γεωργιάδη και Παπαθανάση σε εμπορικό κέντρο της Αθήνας

Αυτοψία σε εμπορικό κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν τη Δευτέρα ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Παπαθανάσης. Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, και ο Υφυπουργός επισκέφθηκαν το εμπορικό κέντρο για να διαπιστώσουν την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας, κατά την πρώτη ημέρα άρσης των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού. 

Οι κ. Γεωργιάδης και Παπαθανάσης συνομίλησαν με εργαζόμενους και πελάτες και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους διαπιστώνοντας την ομαλή λειτουργία και την καθολική ανταπόκριση στο νέο πλαίσιο μέτρων που είναι αναγκαία για την προστασία όλων.

Με αποστάσεις, μάσκες και αντισηπτικά έκαναν «πρεμιέρα» 10 το πρωί τα εμπορικά κέντρα στην Αθήνα μετά από σχεδόν δύο μήνες κορωνοϊού. Σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι τα μέτρα προστασίας τηρούνταν «ευλαβικά» με όλους τους καταναλωτές να εισέρχονταν με μάσκα, ενώ στη ρεσεψιόν είχε τοποθετηθεί πλεξιγκλάς, καθώς επίσης και αντισηπτικό, όπως και δίπλα από τους ανελκυστήρες. Σε κάθε κατάστημα εντός του κτιρίου οι εργαζόμενοι και οι καταναλωτές φορούσαν μάσκες, ενώ αρκετά μαγαζιά διέθεταν ειδικό σταντ στις εισόδους τους με αντισηπτικά, μάσκες και γάντια.

Πηγή: skai.gr