Απόπειρα αυτοκτονίας

Με καλώδιο αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει το πρωί της Δευτέρας στις φυλακές Κορυδαλλού, ο εργατολόγος Χρήστος Νικολουτσόπουλος, που είχε προφυλακιστεί για την υπόθεση Ζαχόπουλου.

Ο παρ' ολίγον αυτόχειρας, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, είχε μεταφερθεί την Παρασκευή στο Ψυχιατρείο των φυλακών, καθώς οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι είχαν διαπιστώσει ότι βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας επέστρεψε στο κελί του, όπου και επιχείρησε να θέσει τέλος στη ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο εργατολόγος είχε εισαχθεί τον Ιανουάριο στην ψυχιατρική κλινική του Αιγινήτειου με συμπτώματα αυτοκτονικού ιδεασμού.

Σε δήλωση του ο συνήγορος του Δημήτρης Μαυρομάτης, καταγγέλλει ως ηθικούς αυτουργούς της απόπειρας αυτοκτονίας τους δικαστές που χειρίζονται την υπόθεση.

Την ίδια ώρα νέα προθεσμία προκείμενου να απολογηθούν στις 23 Ιουνίου, πήραν οι δυο δικηγόροι που εμπλέκονται στην υπόθεση, Ηρακλής Κουτελίδας και Δημήτρης Παλέρμπας, λόγω κωλύματος του συνηγόρου τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην εβδομάδα ο ανακριτής αναμένεται να αποστείλει τρεις ακόμα κλήσεις προς απολογία, μεταξύ αυτών και στον κομιστή του DVD, ο οποίος πιθανότατα θα κληθεί να απολογηθεί για κακουργηματική κατηγορία.
Πηγή: skai.gr