Ανατροπή: Πληροφορίες ότι ζει η μητέρα της μικρής Βαλεντίν

Ανατροπή: Πληροφορίες ότι ζει η μητέρα της μικρής Βαλεντίν

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της 7χρονης Βαλεντίν τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν στις 23 Δεκεμβρίου στο Παγκράτι και βρέθηκε τελικά στη Γαλλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, γυναίκα επικοινώνησε με το Γάλλο σύνδεσμο στην Ελλάδα και ισχυρίστηκε ότι είναι η μητέρα της 7χρονης. Ανέφερε επίσης, ότι εκείνη ζήτησε σε συγγενικό της πρόσωπο να συνοδεύσει το παιδί από την Ελλάδα και να το μεταφέρει στη Γαλλία.

Έως τώρα οι αρχές γνώριζαν ότι η μητέρα της 7χρονης είναι νεκρή, όπως τους είχε δηλώσει ο πατέρας της Βαλεντίν όταν ανέφερε και την εξαφάνισή της στις αρχές. Ο πατέρας ομολόγησε ότι έστειλε το παιδί του στην αδελφή της γυναίκας του στη Γαλλία, προκειμένου να έχει ένα καλύτερο μέλλον και πως δήλωσε ψευδώς την εξαφάνισή του γιατί φοβήθηκε. Ο πατέρας της μικρής πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Στις 21 Δεκεμβρίου 2019, η Βαλεντίν μετέβη αεροπορικώς στο Παρίσι, συνοδευόμενη από συγγενικό της πρόσωπο. Χρησιμοποίησαν το διαβατήριο της κόρης του συγγενικού προσώπου.

Ο πατέρας της, είχε εκδώσει και εκείνος αεροπορικό εισιτήριο για Γαλλία για τις 12 Φεβρουαρίου του 2020, αλλά δεν πέταξε ποτέ γιατί προσήχθη από τις αρχές για να εξεταστεί για την υπόθεση.

Πηγή: skai.gr