Ανακοίνωση διάψευσης

Στην κατηγορηματική διάψευση των όσων ειπώθηκαν από το ειδησεογραφικό δελτίο του ΑΝΤ1 προέβησαν η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη και ο σύζυγος της Ισίδωρος Κούβελος με ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για "ψεύδη και συκοφαντίες που εξυπηρετούν προφανείς επιδιώξεις γνωστών λασπολόγων".

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι ο Ισίδωρος Κούβελος είναι πίσω από την αγορά έκτασης στην οποία θα δημιουργείτο γήπεδο γκολφ.

Ο Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι η έκταση ανήκε στην Μητρόπολη Δημητριάδος και από εκεί την αγόρασε ο συγγενής της οικογένειας Μπακογιάννη λίγο πριν ξεκινήσουν οι Μεσογειακοί Αγώνες στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο Ισίδωρος Κούβελος εκμεταλλεύτηκε την ιδιότητά του ως προέδρου της επιτροπής διεκδίκησης των Μεσογειακών Αγώνων.

"Η υπουργός Εξωτερικών κ.Ντόρα Μπακογιάννη και ο σύζυγος της κ. Ισίδωρος Κούβελος δεν έχουν καμία σχέση με όσα αναφέρθηκαν στο δελτίο του Αντέννα. Η μόνη εμπλοκή του κ. Κούβελου με τους Μεσογειακούς Αγώνες ήταν η προσπάθεια που κατέβαλε για τη διεκδίκηση τους και τελικά τη διοργάνωση τους από το Βόλο και τη Λάρισα. Όλα τα υπόλοιπα είναι ψεύδη και συκοφαντίες που εξυπηρετούν προφανείς επιδιώξεις γνωστών λασπολόγων" αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Πηγή: skai.gr