ΟΤΕ: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις

Στην κόψη του ξυραφιού παραμένει και αυτή την εβδομάδα η διαπραγμάτευση για την μεταβίβαση του μάνατζμεντ του ΟΤΕ στην Deutche Telekom.

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης στο υπουργείο Οικονομίας συναντήθηκαν εκτάκτως ο Γιώργος Αλογοσκούφης, ο υπουργός Μεταφορών Κωστής Χατζηδάκης και οι τραπεζικοί σύμβουλοι του ελληνικού δημοσίου.

src=/upload_files/Image/Grafikoulia/BIGdeiteolo1.png
Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται καθώς η προθεσμία της 7ης Μαΐου ισχύει κανονικά.

Πάντως, την Τετάρτη δεν αποκλείεται να συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομίας ο αντιπρόεδρος της Deutsche Telekom Karl Gerhard Eick με στόχο να λυθούν τα βασικά αγκάθια της συμφωνίας, όπως οι αρμοδιότητες του προέδρου – που θα διορίζεται από το κράτος – καθώς και η δυνατότητα παρέμβασης της κυβέρνησης στην τιμολογιακή πολιτική του Οργανισμού.

Από την πλευρά τους, οι συνδικαλιστές προσανατολίζονται σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις που θα ξεκινήσουν μόλις η διυπουργική επιτροπή αποκρατικοποιήσεων συνεδριάσει για να εγκρίνει την πώληση του Οργανισμού.

Πηγή: skai.gr