Η απόχρωση του μπλε που θα επικρατήσει στα νύχια για το φθινόπωρο/χειμώνα 2021

Μάλλον ήρθε η στιγμή να ξεχάσεις τις bordeaux αποχρώσεις ή τους φθινοπωρινούς καφέ τόνους. Για το φθινόπωρο/χειμώνα 2021 μια είναι η τάση που θα πρωταγωνιστήσει στα νύχια. Αυτή φυσικά δεν είναι άλλη από το blue electric, μια εκπληκτικά δροσερή και διασκεδαστική απόχρωση.

Και ναι, πρέπει να παραδεχθούμε ότι οι τάσεις στο χρώμα των νυχιών τους χειμερινούς μήνες είναι συνήθως πιο προβλέψιμες ή συγκεκριμένες. Φυσικά, όσο κι αν αγαπάμε τις κλασσικές αποχρώσεις του κόκκινου ή του καφέ, όλες χρειαζόμαστε ένα μικρό ή μεγάλο διάλειμμα από τις απροσδόκητα παρόμοιες επιλογές μας. Η συνήθειά μας να κινούμαστε σε safe αποχρώσεις ή να απορρίπτουμε τις τάσεις που εκ πρώτης όψεως δεν μας αρέσουν, μπορεί να μη βγει πάντα σε καλό.

Για το φθινόπωρο/χειμώνα 2021 υπάρχει μια νέα απόχρωση που διεκδικεί την πρώτη θέση στις επιλογές μας

Μια ζωντανή και αβίαστα cool απόχρωση διεκδικεί την κυριαρχία της για την επερχόμενη σεζόν. Το blue electric είναι το χρώμα που θα αλλάξει εξ ολοκλήρου τις χειμερινές εμφανίσεις σου. Από γραφικά σχέδια, ιριδίζοντα εφέ ή γαλλικό μανικιούρ, υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να υποστηρίξεις αυτή την απόχρωση. Φυσικά, όλα εξαρτώνται από τις δικές σου επιλογές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη τάση θα οξύνει τη δημιουργικότητά σου και θα δώσει μια διαφορετική νότα στα χειμερινά looks σου. Μη φοβηθείς να το τολμήσεις.

Κι αν ακόμα δεν έχεις πειστεί αρκετά, εμείς συγκεντρώσαμε τις παρακάτω φωτογραφίες προκειμένου να αντλήσεις την απαραίτητη έμπνευση. Μια γρήγορη ματιά αρκεί για να αγαπήσεις αυτή την τάση σε κάθε έκφανσή της.

Διαβάστε επίσης:

5 stylish τρόποι να φορέσεις το slip dress και τον χειμώνα

Πουτίγκα με σπόρους chia και ξηρούς καρπούς για το πιο γρήγορο και γευστικό πρωινό

 

Πηγή: savoirville