Κλείσιμο

ABC: Εκτός της εκπομπής The View για δύο εβδομάδες η Γκόλντμπεργκ παρά τη «συγγνώμη»

Εκτός της εκπομπής του ABC The View, την οποία συμπαρουσίαζε, τέθηκε για δυο εβδομάδες η ηθοποιός Γούπι Γκόλντμπεργκ, καθώς το αμερικανικό δίκτυο δεν ικανοποιήθηκε με τη «συγγνώμη» της Γκόλντμπεργκ για το Ολοκαύτωμα.  

Η Γούπι Γκόλντμπεργκ τέθηκε σε αναστολή από το The View για δύο εβδομάδες λόγω σχολίων που έκανε στην εκπομπή της Δευτέρας για το Ολοκαύτωμα. 

«Με άμεση ισχύ, αναστέλλω τη συμμετοχή τη Γούπι Γκόλντμπεργκ για δύο εβδομάδες για τα λανθασμένα και προσβλητικά σχόλιά της» ανακοίνωσε η πρόεδρος του ABC Κιμ Γκόντγουϊν. «Παρότι η Γούπι ζήτησε συγγνώμη, της ζήτησα να αφιερώσει χρόνο για να σκεφτεί και να μάθει για τον αντίκτυπο των σχολίων της».

«Ολόκληρος ο οργανισμός του ABC News στέκεται αλληλέγγυος στους Εβραίους συναδέλφους μας, τους φίλους, την οικογένεια και τις κοινότητες μας» πρόσθεσε η Γκόντγουϊν. 

Η ηθοποιός, είχε εναφέρει ότι το Ολοκαύτωμα αφορούσε την κτηνωδία ανθρώπου προς άνθρωπο και περιελάμβανε «δύο διαφορετικές ομάδες λευκών».

Στη συνέχεια η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη λέγοντας: «Είπα ότι το Ολοκαύτωμα δεν αφορά φυλές, αλλά την κτηνωδία ανθρώπου προς άνθρωπο. Θα έπρεπε να είχα πει ότι αφορά και τα δύο».

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr