Caramel Tan: Διατήρησε το μαύρισμα σου όλο τον χειμώνα με αυτά τα απλά tips

Αυτό το χάλκινο χρώμα και η ακαταμάχητη λάμψη που φέρει με το μαύρισμα η επιδερμίδα μας, έπειτα από τις καλοκαιρινές μας διακοπές μας θυμίζει την ανεμελιά, την ηρεμία, την χαλάρωση και τις αξέχαστες στιγμές που περάσαμε ολόκληρη την καλοκαιρινή περίοδο.

Ωστόσο, κάπου εδώ έρχεται η στιγμή που χρειάζεται να αποχωριστούμε τα ανάλαφρα ρουχαλάκια μας και να κατεβάσουμε από την ντουλάπα τα μακρυμάνικα και τα φθινοπωρινά μας. Παρόλα αυτά, ποιος ισχυρίστηκε πως ακόμα και τους ψυχρότερους μήνες του έτους δεν μπορούμε να διατηρήσουμε σε άψογη κατάσταση το μαύρισμα που με τόσο κόπο αποκτήσαμε; Αν θες κι εσύ να τα καταφέρεις τον φετινό χειμώνα, τότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω απλά tips.

Αν το παρατηρήσεις στην αγορά υπάρχουν εκατοντάδες προϊόντα (tanners) που μπορείς να δοκιμάσεις αν θες να έχεις ηλιοκαμένη επιδερμίδα ολόκληρο τον χειμώνα. Αξίζει να γνωρίζεις πως τα tanners διατίθενται σε διαφορετικές μορφές και υφές.

Έτσι, μπορείς να βρεις από κρέμες μέχρι αφρούς που στοχεύουν στο να προσδώσουν μια φυσική λάμψη και – το βασικότερο – ένα φυσικό, χάλκινο χρώμα στο δέρμα, ενυδατώνοντας το σε βάθος. Αξίζει να γνωρίζεις πως απλώνονται ομοιόμορφα, χάρη στα έλαια που περιέχουν αφήνοντας μια βελούδινη, γυαλιστερή αίσθηση.

Πώς μπορείς να εφαρμόσεις ένα tanner;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις είναι μια καλή απολέπιση στην επιδερμίδα σου, ώστε να αποφύγεις τυχόν ξηρότητα και έπειτα, αφού το αφήσεις να στεγνώσει, εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα προϊόντος στην επιφάνεια που επιθυμείς με απαλές, κυκλικές κινήσεις. Ύστερα, πλύνε πολύ καλά τα χέρια σου και ετοιμάσου για την έξοδο σου.

Πώς μπορείς να κάνεις το προϊόν μαυρίσματος σου να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο;

Μια είναι η λέξη κλειδί που χρειάζεται να έχεις πάντα στο μυαλό σου: Ανανέωση. Έτσι, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να φροντίζεις να ανανεώνεις το προϊόν κάθε δυο με τρείς ημέρες, ώστε να αποτρέψεις την εξασθένιση του χάλκινου χρώματος. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τυχόν εμφάνιση ξηρότητας, αφού είναι super ενυδατικό και υπόσχεται να “κλειδώσει” την υγρασία στην επιδερμίδα σου.

Μπορείς να το εφαρμόσεις και στο πρόσωπο σου;

Σε γενικές γραμμές επιτρέπεται να εφαρμόσεις το ίδιο προϊόν και στο πρόσωπο, εκτός από το σώμα σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στάξεις λίγες σταγόνες από αυτό στην ενυδατική σου κρέμα ή στο serum σου προτού κοιμηθείς. Με αυτόν τον τρόπο, θα ξυπνήσεις με μια άκρως ηλιοκαμένη επιδερμίδα, χωρίς καν να έχεις πάει την προηγούμενη ημέρα στην αγαπημένη σου παραλία.

Επομένως, όπως κατάλαβες τον φετινό χειμώνα θα είμαστε μαυρισμένες από την κορυφή ως τα νύχια, πάντα με τη συμβολή της επιστήμης και χάρη στην θαυματουργή βιομηχανία της ομορφιάς, η οποία μας “λύνει” πολλές φορές τα χέρια. Προμηθεύσου άμεσα το κατάλληλο προϊόν για την επιδερμίδα σου και απόλαυσε αυτό το φυσικό, χάλκινο χρώμα όλες τις εποχές του χρόνου χωρίς αναστολές.

Διαβάστε επίσης:

Μη φοβού το Friendzone, απόλαυσέ το

“Μαμά θέλω να γίνω ηθοποιός” κι όλα τα επακόλουθα
 

Πηγή: savoirville