Survivor: Χαμός στους Διάσημους μετά την ήττα με 10-3 από τους Μαχητές

Με το μεγαλύτερο ως τώρα σκορ στο παιχνίδι ηττήθηκαν οι Διάσημοι και ο Βαλάντης μαζί με την Αθηνά έριξαν το… ανάθεμα στη Μυριέλλα και τον Γιώργο.

Πείνα, κούραση αλλά και ήττα σε αγώνισμα και μάλιστα με ευρύ σκορ, είναι δεδομένο ότι θα ανάψει τα αίματα στην ομάδα που δεν κέρδισε. Έτσι έγινε και στους Διάσημους, με τον Βαλάντη να σπεύδει να χρεώσει την ήττα με 10-3 από τους Μαχητές σε έλλειψη συγκέντρωσης της ομάδας του, εξαιτίας της βοήθειας που παρείχε ο Γιώργος Κατσαούνης (Μαχητές) στη Μυριέλλα Κουρεντή (Διάσημοι). 

«Υπάρχει ένα θέμα που νομίζω ότι ενοχλεί τις κοπέλες μας με έναν παίκτη από την απέναντι ομάδα που συμπαθεί μια παίκτρια μας. Να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη! Όταν παίζουμε αγώνα δεν ασχολούμαστε με τα προσωπικά μας, ούτε νομίζω πως θα πρέπει να έχουμε πολλά πολλά με τους συμπαίκτες μας. Κοιτάμε την επιβίωση τη δική μας, αυτό είναι το παιχνίδι. Η Μυριέλλα δεν ήταν καλά αλλά δεν μπορεί να έρχεται ένας παίκτης από την απέναντι ομάδα και να την παίρνει αγκαλιά. Δεν μου αρέσει εμένα αυτό», είπε ο Βαλάντης και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, τόσο από την 34χρονη ηθοποιό, όσο και από τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή είναι άδικο, με εκθέτεις χωρίς λόγο γιατί δεν έχω κάνει τίποτα» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Μυριέλλα Κουρεντή με τη σειρά της.
Όταν πήρε τον λόγο ο Γιώργος Κατσαούνης, απηύθυνε σε πολύ έντονο ύφος τον λόγο στον Βαλάντη ρωτώντας τον «μήπως τη γουστάρεις, μπάρμπα; Ποιο είναι το πρόβλημά σου;».


 

Πηγή: skai.gr