Τριαντάφυλλος: Ο Σάκης άφησε τα πάντα για να μπει στο Survivor για τη Μαριαλένα (vid)

Ένας από του πιο αγαπημένου παίκτες του Survivor, ο Τριαντάφυλλος καλεσμένος στην εκπομπή «Love it», μίλησε για όλα.

 Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor, μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για τους συμπαίκτες του. Φυσικά μεταξύ άλλων σχολίασε και την σχέση του Σάκη Κατσούλη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Αναφερόμενος στην θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν κατα την επιστροφή του στην Ελλάδα, είπε:«Αλήθεια δεν το περίμενα να έρθει ο κόσμος στο αεροδρόμιο, είχα καταλάβει ότι με τις τόσες παραμονές μου στο παιχνίδι ότι κάτι γίνεται αλλά δεν το περίμενα όχι. Σημασία έχει να είσαι ο εαυτός σου, όλη αυτή την αγάπη που πήρα από τον κόσμο θέλω να μιλήσω σε όλους και να πάω στα σπίτια όσων με στήριξαν να τους αγκαλιάσω.

Μιλώντας για τις προστριβές που είχε στο surviovor με συμπαίκτες τόνισε:«Δεν φοβήθηκα ποτέ να είμαι ο εαυτός μου, δεν υπάρχει περίπτωση στο Survivor να μην υπάρχουν κάμερες παντού, εκτός της τουαλέτας μόνο εκεί μπορεί να ήμουν κάποιος άλλος εαυτός. Δεν πειράζει αν με κατηγορούν περάσαμε όλοι πάρα πολύ δύσκολο, κρύο, κακουχία είναι όλα λογικά».

 

 

«Πήγα χθες στην οικογένεια του Σάκη, ήταν πολύ συγκινητικό ήθελε ο Σάκης να τους επισκεφθώ, κλάψαμε ήταν πολύ συγκινητικό το λέω και ανατριχιάζω. Τους είπα ότι είναι πολύ καλά ο Σάκης τους αγαπάει και τους σκέφτεται. Ο Σάκης αγαπάει υπερβολικά την Μαριαλένα εκείνη έχει συγκινηθεί. Ο Σάκης τα άφησε όλα για να μπει για εκείνη στο Survivor. Είναι πολύ χαρούμενη η Μαριαλένα που έχει στήριγμα τον Σάκη, δεν ξέρω αν βγουν έξω αν θα είναι μαζί ή αν θα τους παντρέψω. Τον Σάκη θα τον παντρέψω σίγουρα. Πριν φύγω από το παιχνίδι με πήρε τηλέφωνο ο Λιβάνης ήταν με την Μαριαλένα και μου είπε φίλε μου να μου την προσέχεις, τι να κάνω εγώ που τα παιδιά ήρθαν κοντά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος».

 

Πηγή: skai.gr