Κλείσιμο

Της έκλεισε το μάτι ο Μπραντ Πιτ και οι ταμπλόιντ πήραν φωτιά (vid)

Μπορεί να είναι μια ρεπόρτερ στο κόκκινο χαλί για το Extra, όμως η Ρενί Μπάργκ σύμφωνα με την Daily Mail φαίνεται να είναι μια από τις πιο «ποθητές» γυναίκες στο Χόλιγουντ.

Παλαιότερα υπήρξαν πληροφορίες για κρυφό δεσμό με τον Τομ Κρουζ τον οποίο διέψευσε και τώρα την συνδέουν με τον Μπράντ Πιτ, σύμφωνα με το must.

Η 33χρονη σύμφωνα με δημοσιεύματα φλέρταρε με τον διάσημο σταρ μετά την συνέντευξη που του έκανε στα SAG Awards τον Γενάρη.

Κατά την διάρκεια της σύντομης συνομιλίας τους στην τελετή η Ρενί έχασε για λίγο τα λόγια της και ο Μπραντ της έκλεισε το μάτι και σχολίασε με χιούμορ την καταπληκτική τους χημεία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Daily Mail ο Μπραντ Πιτ έδειξε στοιχεία ότι θέλει να ζητήσει από την Ρενί να βγούνε για ραντεβού την επόμενη φορά που θα είναι στο LA

«Ο Μπραντ δεν ανοίγεται ποτέ σχεδόν στο κόκκινο χαλί όπως έκαμε με την Renee, έτσι το γεγονός ότι έμεινε εκεί τόση πολύ ώρα μιλώντας μαζί της είναι η απόδειξη ότι είναι εντυπωσιασμένος μαζί της.» δήλωσε πηγή στην Daily Mail.

Πηγή: skai.gr