Θεσσαλονίκη: Το OPEN HOUSE επιστρέφει με δωρεάν ξεναγήσεις σε 104 κτίρια

Το OPEN HOUSE επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για 8η χρονιά με δωρεάν ξεναγήσεις σε 104 κτίρια και χώρους με αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, το σαββατοκύριακο 23-24 Νοεμβρίου.

Όπως κάθε χρόνο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πλήθος παράλληλων δράσεων πέραν του βασικού σαββατοκύριακου: ξεναγήσεις ειδικού ενδιαφέροντος, διαδρομές, διαγωνισμούς, εκθέσεις και  πάρτι!  Μέγας Χορηγός του OPEN HOUSE Thessaloniki 2019 είναι το Mediterranean Cosmos. 

Οι παράλληλες δράσεις του ΟΗΤ 2019 ξεκίνησαν ήδη από της 4 Νοεμβρίου, με την επετειακή έκθεση φωτογραφίας OPEN PHOTO Exhibition, η οποία θα φιλοξενείται στους  χώρους του  Mediterranean Cosmos μέχρι και τις 24 Νοεμβρίου. Η έκθεση περιλαμβάνει  φωτογραφίες που ξεχώρισαν στους  6  διαγωνισμούς OPEN PHOTO, που έχουν διεξαχθεί στο instagram, στο πλαίσιο του OPEN HOUSE Thessaloniki, από το 2013 ως το 2018. Τον σχεδιασμό και την καλλιτεχνική επιμέλεια της έκθεσης ανέλαβαν οι Post-Spectacular Office και τις εκτυπώσεις η εταιρεία Cworks. 

Παράλληλα,  στο info point του Mediterranean Cosmos, που συνοδεύει την επετειακή έκθεση φωτογραφίας, το κοινό μπορεί να ενημερωθεί σχετικά με τον  θεσμό του OPEN HOUSE Thessaloniki, καθώς και για τις δράσεις και το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης. 

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.openhousethessaloniki.gr/event/open-photo-exhibition/

Πηγή: skai.gr