Κλείσιμο

Survivor: Δεύτερη ευκαιρία στο ειδύλλιο Μυριέλλας – Κατσαούνη

Η επιμονή της Μυριέλλας να δώσει εξηγήσεις στον Κατσαούνη και η συζήτηση του δεύτερου με τη Σοφιάννα, ίσως είναι το «κλειδί» για μία δεύτερη ευκαιρία στο love story των δύο.

Μετά τον... χαμό που έγινε στο ceremony που ακολούθησε του επάθλου επικοινωνίας, ο Κατσαούνης δεν ήθελε να βλέπει ούτε... ζωγραφιστή τη Μυριέλλα και της έκοψε κάθε γέφυρα επικοινωνίας που προσπάθησε να χτίσει.

Ωστόσο, στο νησί των Μαχητών η  Σοφιάννα θέλησε να κάνει μία συζήτηση με τον αγρότη για τη Μυριέλλα και τον ρώτησε, αν έχει την περιέργεια να μάθει τι ήταν αυτό που ήθελε να του πει όταν ζήτησε λίγο χρόνο από την παραγωγή ώστε να του εξηγήσει τι συμβαίνει με εκείνη και τον John.

 Στην αρχή ο Γιώργος φάνηκε αρνητικός όμως στη συνέχεια, έδειξε πως έχει δεύτερες σκέψεις, λέγοντας χαρακτηριστικά «Τώρα που ηρέμησα ίσως της δώσω την ευκαιρία και να ακούσω τι έχει να μου πει»
 

Από την άλλη, η Μυριέλλα Κουρεντή έκλεψε μία γραφίδα και έναν πάπυρο από το Συμβούλιο του Νησιού γιατί σκοπεύει να γράψει ένα γράμμα στον Γιώργο Κατσαούνη ώστε να του εξηγήσει όσα δεν την άφησε να του πει, τονίζοντας πως «θέλω να του πω συγγνώμη  αν τον πλήγωσα επειδή ήμουν τόσο ευσυγκίνητη με τον John».  

Μάλιστα, η ίδια φαίνεται να θέλει να "φτιάξει" τη σχέση τους.

Στο μεταξύ ο Γιώργος εξομολογήθηκε στον Γιάννη τι θέλει από μία γυναίκα, τονίζοντας ότι πάνω απ’ όλα τον νοιάζει να έχει καλή καρδιά. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις 

Πηγή: skai.gr