Σταυροπούλου στον ΣΚΑΪ: Με αισιοδοξία, να είμαστε υπεύθυνοι για εμάς και τους γύρω μας (vid)

" 'Ολα είναι θέμα οπτικής. Συνέβη κάτι πρωτόγνωρο. Δεν είχαμε αντιμετωπίσει ποτέ ένα τέτοιο πράγμα. Μια τέτοια πανδημία. Ευτυχώς λειτουργήσαμε έξυπνα, ενωτικά, γρήγορα. Με συνέπεια και υπευθυνότητα και περάσαμε το πρώτο δύσκολο στάδιο." δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ η Βίκυ Σταυροπούλου, πρωταγωνίστρια του σποτ για την χρήση και  κατασκευή μάσκας με απλά υλικά στο σπίτι.

Η διάσημη ηθοποιός, το τηλεοπτικό σποτ της οποία σχετίζεται με την "επόμενη μέρα" του κορωνοιού και ουσιαστικά διαδέχθηκε αυτό του Σπύρου Παπαδόπουλου έστειλε το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας στους 'Ελληνες.

" Ο καθένας, ανάλογα με τον προσωπικό του πολιτισμό και την δική του οπτική, βίωσε την κατάσταση είτε πιο εύκολα είτε πιο δύσκολα, τόνισε η κα Σταυροπούλου προσθέτοντας πως αυτό που θέλει να υπογραμμίσει πως το θέμα της υγείας είναι πάρα πολύ σημαντικό και επομένως πρέπει όλοι να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι κι υπεύθυνοι, χωρίς διχόνοιες.

"Χωρίς να πανικοβαλλόμαστε, να κρατήσουμε την αισιοδοξία και το ελπιδοφόρο κλίμα που φέρνει έτσι κι αλλιώς η εποχή κι οι πρώτες εξελίξεις." δήλωσε εξηγώντας πως αυτή ακριβώς ήταν και η προοπτική του τηλεοπτικού σποτ. Να αναδείξει δηλαδή την νότα αισιοδοξίας στην κατάσταση.

"Δεν σπείραμε ανέμους και γιαυτό δεν θερίσαμε θύελλες". είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός υπογραμμίζοντας την ανάγκη, με αισιοδοξία πάντα να είμαστε υπεύθυνοι για εμάς και τους γύρω μας.

" Θα περάσει κι αυτό" κατέληξε.

Αναφερόμενη στο πως αντιμετώπισε η ίδια την κατάσταση η κα Σταυροπούλου εξήγησε πως σύντομα συνειδητοποίησε πως πρόκειται για κατάσταση πάνω από τις δυνάμεις μας.

" Υπήρχαν δύο τρόποι να το αντιμετωπίσεις. Είτε να κλειστείς με κατάθλιψη και να σκέφτεσαι το κακό που σε βρήκε, είτε να σκεφτείς πως ευγνωμονείς όλους τους Έλληνες που το αντιμετώπισαν με αυτόν τον τρόπο και το περάσαμε ευκολότερα από άλλες χώρες", σχολίασε.

" Ο τρόπος που πειθαρχήσαμε και γίναμε μια γροθιά για να το αντιμετωπίσουμε έδειξε ποιότητα ψυχής και δύναμη. Ήμασταν συγκινητικοί" δήλωσε.

Πηγή: skai.gr