Ποια είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια

Υπάρχουν τρία ζώδια που θες απεγνωσμένα να έχεις στη ζωή σου αφού θεωρούνται ως τα πιο τυχερά του αστρολογικού χάρτη. Και αυτήν την τύχη την νιώθουν και όσοι είναι δίπλα τους.

Το ότι είναι τυχερά δεν σημαίνει φυσικά πως όλα στη ζωή τους έρχονται εύκολα ή πως δεν χρειάζεται να κοπιάσουν για να πετύχουν τα όνειρά τους. Απλά ίσως δεν νιώθουν πως πρέπει να προσπαθούν συνεχώς και μάλιστα αντιμετωπίζοντας χιλιάδες δυσκολίες κάθε φορά.

Τώρα ήρθε η ώρα να μάθεις ποια είναι αυτά τα τρία ζώδια. Μήπως ανήκεις σε ένα από αυτά και δεν το ήξερες;

Τοξότης
Ο Τοξότης είναι το πιο τυχερό ζώδιο του αστρολογικού χάρτη. Είναι αυτός που θα βρει χρήματα στον δρόμο, θα κερδίσει το τζόκερ ή θα καταφέρει να προλάβει την πτήση του ακόμα και εάν έχει καθυστερήσει πάνω από μισή ώρα.

Το θέμα είναι πως ένας Τοξότης δεν περιμένει την τύχη να έρθει σε αυτόν. Δουλεύει ο ίδιος για να δημιουργήσει την τύχη του.

Ιχθύς
Ο Ιχθύς είναι σίγουρα το δεύτερο πιο τυχερό ζώδιο, και έχει πολλά κοινά με τον Τοξότη. Ενώ πολλοί σύγχρονοι αστρολόγοι πιστεύουν ότι ο Ποσειδώνας κυβερνά τον Ιχθύ, οι πιο παλιοί αστρολόγοι πίστευαν ότι ο Δίας κυβερνούσε αυτό το ζώδιο.

Λόγω αυτής της επιρροής του Δία, ο Ιχθύς είναι σχεδόν όσο τυχερός είναι και ο Τοξότης. Σε αντίθεση με τον Τοξότη, ωστόσο, ο Ιχθύς δεν χρησιμοποιεί τη δύναμή του για να κερδίσει την τύχη. Μάλλον, χρησιμοποιεί τη διαίσθησή του!

Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο με τη φήμη του άτυχου. Έχει δημιουργήσει, λανθασμένα, μια φήμη πως είναι άτυχος και όλα του πάνε στραβά. Η αλήθεια είναι όμως πως επειδή συνήθως είναι εξαιρετικά τυχερός δεν θέλει να το δείχνει στους άλλους για να μην του στείλουν την αρνητική τους ενέργεια. Έξυπνο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λέων: Μάθε τα πάντα για την προσωπικότητά του

Τα ζωδιακά ζευγάρια που ο ένας απελευθερώνει τον άλλον

Πηγή: Savoirville
TAGS: Ζώδια