Όλοι Μαζί Μπορούμε: Live Streaming Concert με τους Καίτη Γαρμπή -Διονύση Σχοινά

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 19:00, Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς παρουσιάζουν το πιο ερωτικό live streaming concert.  

Οι δύο καταξιωμένοι κι αγαπητοί καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα με τα πιο αγαπημένα ερωτικά τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας, στήνοντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό που θα αποτελείται από 3 διαφορετικά stages, το καθένα με τη δική του ατμόσφαιρα!

Σε ένα ξεχωριστό Preshow την ημέρα αγάπης που θα ξεκινήσει στις 18:00 δεν θα λείψουν τα δώρα, αφού οι δύο καλλιτέχνες θα χαρίσουν 14 μοναδικά δώρα

Οι δύο καλλιτέχνες θέλοντας να στηρίξουν το σπουδαίο έργο του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», προσέφεραν 500 ηλεκτρονικούς κωδικούς.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Live Streaming Concert με τους Καίτη Γαρμπή & Διονύση Σχοινά, μπορούν να μπουν στο oloimaziboroume.gr ή στο viva.gr, να αναζητήσουν τη σελίδα του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» για τη Καίτη Γαρμπή και το Διονύση Σχοινά και να εξασφαλίσουν τον ηλεκτρονικό τους κωδικό με ελάχιστη συμμετοχή 7 ευρώ, μέχρι εξαντλήσεων των κωδικών που έχουν προσφερθεί.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Πηγή: skai.gr