Ο Λαρς Ούρλιχ των Metallica έγραψε τον πρόλογο στη νέα έκδοση του «Screwjack» του Χάντερ Σ. Τόμσον

«Διαβάζοντας αυτές τις ιστορίες θυμήθηκα πόσο θησαυρός - και εκπληκτικά - συνεχίζουν να είναι τα αθάνατα λόγια του Χάντερ Σ. Τόμσον», ανέφερε ο Ούρλιχ

 Ο ντράμερ των Metallica, Λαρς Ούρλιχ, έγραψε τον πρόλογο σε μια νέα έκδοση της συλλογής διηγημάτων του Χάντερ Σ. Τόμσον «Screwjack» που τυπώθηκε αρχικά το 1991.

«Παραπάνω από ενθουσιασμένος που είχα την ευκαιρία να γράψω μια εισαγωγή για την τελευταία έκδοση της συλλογής διηγημάτων του Χάντερ Σ. Τόμσον, Screwjack» ανέφερε ο Ούρλιχ σε ανάρτηση στο Instagram. «Διαβάζοντας αυτές τις ιστορίες θυμήθηκα πόσο θησαυρός - και εκπληκτικά - συνεχίζουν να είναι τα αθάνατα λόγια του Χάντερ Σ. Τόμσον».

Ο θρύλος της metal πρόσθεσε: «Ευχαριστώ τον @simonandschuster που με ενθάρρυνε να γράψω γι αυτό. Ρίξτε μια ματιά αν σας αρέσουν τα άγρια και ενοχλητικά πράγματα».

Το Screwjack κυκλοφόρησε αρχικά σε περιορισμένη έκδοση 326 αντιγράφων και στη συνέχεια αναδημοσιεύτηκε από τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster το 2000. Η νέα έκδοση, με την εισαγωγή του Ούρλιχ, είναι διαθέσιμη μέσω Amazon.

Ο Τόμσον, πιο γνωστός για την ίδρυση του δημοσιογραφικού κινήματος gonzo και για το βιβλίο του «Fear and Loathing in Las Vegas» του 1972 πέθανε σε ηλικία 67 ετών από αυτοτραυματισμό από όπλο το 2005.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ