Νύφη μοιράζεται το έθιμο του «first look» με τον αδερφό της και συγκινεί το διαδίκτυο (pics)

Η Άσλεϊ Σένταρ καθώς ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον αγαπημένο της αποφάσισε να ακολουθήσει την παράδοση, σύμφωνα με την οποία ο γαμπρός βλέπει την νύφη με το νυφικό της πριν το γάμο σαν μια «πρώτη ματιά».

Επειδή όμως ήθελε η πρώτη φορά που θα τη δει ο μελλοντικός της σύζυγος να είναι στην τελετή, σκέφτηκε να είναι ο αδερφός της εκείνος θα την δει πρώτος με το νυφικό.

H σχέση της ΆσλεΪ με τον αδερφό της είναι ιδιαίτερη, καθώς έχουν μεγάλη αδυναμία ο ένας στον άλλο.

Στην αρχή ο Νίκ, αδελφός της Άσλεϊ, που έχει σύνδρομο Down δυσκολεύτηκε να αποδεχτεί το γεγονός ότι η αδερφή του θα παντρευτεί και θα την αποχωριστεί και τα συναισθήματά του ήταν ανάμεικτα, όπως δήλωσε η ίδια.

Τη στιγμή που αντίκρισε για πρώτη φορά την αδερφή του ντυμένη νύφη, δεν κρατήθηκε και ξέσπασε σε δάκρυα χαράς. Δεν μπορούσε να μιλήσει για αρκετή ώρα, κάτι που απαθανάτισε και ο φακός.

«Είναι σαφές ότι ο Ashley και ο Nick έχουν τόσο πολύ αγάπη ο ένας για τον άλλον και υποστηρίζουν πραγματικά ο ένας τον άλλο», η φωτογράφος. «Για μένα ως φωτογράφος γάμου, ήταν πραγματικά ένα από τα πιο ξεχωριστά πράγματα που έχω απαθανατίσει.»

Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Facebook της φωτογράφου έγιναν viral, καθώς συγκίνησαν χιλιάδες χρήστες που είδαν την ανάρτηση.
 

Πηγή: Insider