Η στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ΄το Σάββατο στον ΣΚΑΪ

O ΣΚΑΪ θα καταγράφει από το πρωί λεπτό προς λεπτό όλες τις λεπτομέρειες της εντυπωσιακής τελετής αύριο Σάββατο 6 Μαϊου

Μετά από 70 χρόνια και την ενθρόνιση της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’, ο Κάρολος Γ’ θα στεφθεί επίσημα βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου σε μια μεγαλειώδη τελετή, που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο το Σάββατο 6 Μαΐου. O ΣΚΑΪ καταγράφει από το πρωί λεπτό προς λεπτό όλες τις λεπτομέρειες της εντυπωσιακής τελετής μέσα από τις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων σε συνεχή ροή μετάδοσης. 

Δείτε το τρέιλερ

Στις 09.50, «Οι Δεκατιανοί», Γιάννης Πιτταράς και Γιώργος Γρηγοριάδης, θα ξεκινήσουν τη μετάδοση της ιστορικής στέψης με τις αφίξεις των προσκεκλημένων στο Αββαείο του Γουέστμινστερ.

σκαι

Στις 12.00, η εκπομπή «Γεια σου» με τη Μαρία Μπακοδήμου θα μεταφέρει τις τελευταίες πληροφορίες για την πορεία του τελετουργικού και τη βασιλική πομπή προς το Αββαείο.

σκαι

Αμέσως μετά, στις 13.50, τη σκυτάλη παίρνει ο Μάρκος Δεϊμέζης στο Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων.

σκαι

Στις 14.30, θα μεταδοθεί η έκτακτη εκπομπή «Η Στέψη του Καρόλου» με τη Λένα Φλυτζάνη. 

σκαι

Όλες οι εξελίξεις από τη Βρετανική πρωτεύουσα, οι πληροφορίες για τη φαντασμαγορική τελετή, η παρουσία προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο, η βασιλική πομπή, η ιστορική στέψη, το πρωτόκολλο αλλά και οι αντιδράσεις των χιλιάδων πολιτών σε ζωντανές συνδέσεις με τον Θανάση Γκαβό από το Λονδίνο. 

Η στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ’ ζωντανά στον ΣΚΑΪ το Σάββατο 6 Μαΐου

Πηγή: skai.gr