«Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»: Ο Μάρκος παίρνει μέτρα προστασίας!

Η Χαρά με τον μπαμπά της Σάκη, αυτή τη φορά διαγωνίζονται απέναντι σε δύο αγαπημένα αδέρφια, τον Άγγελο και τη Μαρία. Οι παίκτες μπαίνουν με κέφι στην κουζίνα και αρχίζει η μαγειρική μονομαχία!

«H ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ»
Με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι

Η Χαρά με τον μπαμπά της Σάκη, έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να κερδίσουν τους προηγούμενους αντιπάλους τους και να πάνε ένα βήμα παρακάτω στο παιχνίδι. Αυτή τη φορά έρχονται ακόμη πιο δυναμικά και διαγωνίζονται απέναντι σε δύο αγαπημένα αδέρφια, τον Άγγελο και τη Μαρία. Οι παίκτες μπαίνουν με κέφι στην κουζίνα και αρχίζει η μαγειρική μονομαχία!

Ο Σάκης, με την καθοδήγηση της Χαράς, μαγειρεύει «τηγανιά κοτόπουλο με σαλάτα και ρύζι». Θα καταφέρουν με την εμπειρία που έχουν αποκτήσει στην κουζίνα του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» να κερδίσουν άλλα 1.000 ευρώ;

mama

Το σερί νικών τους πιστεύουν πως θα σταματήσουν δύο πολύ δεμένα αδέρφια. Ο Άγγελος που σπουδάζει κομμωτική και η Μαρία που είναι σίγουρη πως θα κερδίσουν γιατί φοράει τα τυχερά κόκκινα μποτάκια της. Ο Άγγελος ετοιμάζει ή προσπαθεί να ετοιμάσει «κεφτεδάκια τηγανητά με πατάτες», αλλά οι απρόβλεπτες κινήσεις του μέσα στην κουζίνα, κάνουν τον Μάρκο να πάρει μέτρα… για να προστατευτεί!

mama

Και τα δύο ζευγάρια κάνουν λάθη στο χρόνο ψησίματος των συνταγών και ο Έκτορας θα το λάβει υπόψη για να αναδείξει τη νικητήρια συνταγή.

«H ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ»
Δευτέρα με Παρασκευή στις 14.50, στον ΣΚΑΪ

#MyMomCooksBetterGR
www.instagram.com/mymomcooksgr/

Πηγή: skai.gr