Η αποστομωτική απάντηση της Gigi Hadid σε σχόλια για την εγκυμοσύνη της

Η αποστομωτική απάντηση της Gigi Hadid σε σχόλια για την εγκυμοσύνη της

H Gigi Hadid αποκάλυψε τον περασμένο Απρίλιο αν και όχι έτσι όπως ακριβώς θα ήθελε αφού η είδηση διέρρευσε ότι είναι έγκυος και μαζί με τον αγαπημένο της Zayn Malik περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Φυσικά δεν έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί τα social media αφού η δουλειά της το απαιτεί και να φωτογραφίζεται. Παρόλα αυτά κάποιοι fans της πρόσεξαν ότι αποφεύγει να φωτογραφίσει την κοιλιά της και θέλησαν να το σχολιάσουν.

Εντωμεταξύ η ίδια είχε σχολιάσει πριν από λίγο καιρό ότι την διαφορά κάνει η ολόσωμη φόρμα που φορούσε και η γωνία λήψης.

Μερικοί μάλιστα αμφισβήτησαν και την εγκυμοσύνη της λέγοντας ότι ίσως να μην είναι πραγματική. Τα σχόλια φάνηκε να έφτασαν στην Gigi η οποία θέλησε να απαντήσει γράφοντας ότι «Είπα ότι η φαρδιά ολόσωμη φόρμα δείχνει διαφορετική από την μπροστινή και πλαϊνή μεριά -όχι ότι ήταν επιτηδευμένο ή προσπάθησα να κρύψω κάτι. Θα είμαι περήφανη και χαρούμενη να μοιραστώ “εσωτερικά στιγμιότυπα” όταν θα το νιώσω, ευχαριστώ. Για τώρα, είμαι περήφανη που βιώνω και μοιράζομαι αυτή τη στιγμή της ζωής μου με την οικογένειά μου και τους αγαπημένους μου».

Πηγή: Must