DOT. στον ΣΚΑΪ: Τι θα δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο (trailer)

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η αγαπημένη παρέα του DOT. το Σάββατο και την Κυριακή στις 13.00, στον ΣΚΑΪ.

Το Σάββατο 4 Ιουλίου, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου περιγράφουν τον επεισοδιακό τρόπο που γνωρίστηκαν και τη συγκλονιστική ιστορία της επίθεσης που άλλαξε για πάντα τη ζωή του Ετεοκλή.

Δείτε όλα τα επεισόδια του DOT. εδώ

Ακολουθούμε τη Ρένα Μόρφη στη λαϊκή και της κάνουμε 35 αδιάκριτες ερωτήσεις.

Γνωρίζουμε την Γεωργία Καλτσή, μια αθλήτρια που εμπνέει και αποδεικνύει ότι μπορείς να γίνεις ό,τι ονειρεύεσαι.

Άγχος πριν τον γάμο; Πώς θα νιώσεις σίγουρη πριν το μεγάλο βήμα. Το συζητάμε με την Αγγελική Δαλιάνη και την life coach Μάρεα Λαουτάρη.

Η Μαριάννα Παινέση εξηγεί πώς θα αποκτήσουμε λαμπερή και βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα μέσα στο καλοκαίρι.
Και βγαίνουμε βόλτα για ψώνια και μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία.

Την Κυριακή 5 Ιουλίου, βγαίνουμε έξω και θυμόμαστε τις καλύτερες ατάκες των καλεσμένων του dot. λίγο πριν το τέλος της σεζόν. Μουτσινάς, Ράντου, Κοντού, Βουτσάς, Σαπουντζάκη, Παπούλια, Ακρίτα, Μπράτης, Μπόμπα, Ιωαννίδου, Μπάρκα, Χατζηπαναγιώτης – όλες οι δηλώσεις τους που συζητήθηκαν.

Μπαίνουμε στην κουζίνα με την Ντέμη Γεωργίου από το Master Chef. Μας φτιάχνει vegan σαντουϊτσάκια με τυρί από ηλιόσπορους και μπέικον από μελιτζάνες και φυσικά σχολιάζει τα παρασκήνια του παιχνιδιού.

Συζητάμε με τον συγγραφέα Στέφανο Ξενάκη για την κρίση ηλικίας. Πότε είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε μια για πάντα τη ζωή μας;

Ακόμη, πώς θα κάνουμε μόνες μας τα πιο ξεχωριστά καλοκαιρινά χτενίσματα χωρίς να έχουμε καν πιστολάκι.

DOT.
Σάββατο και Κυριακή στις 13.00
στον ΣΚΑΪ

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!

Πηγή: skai.gr