Survivor: Αποχώρησε ο Μακρόπουλος - «Καμπάνα» σε Κρις Σταμούλη και Αλέξη Παππά (vids)

Οι «Μπλε» κέρδισαν στον στίβο μάχης το έπαθλο επικοινωνίας, αλλά έχασαν έναν παίκτη καθώς στο Συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως από τη ψηφοφορία του κοινού, ο Δημήτρης Μακρόπουλος αποχωρεί από το SURVIVOR που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Στο επεισόδιο του reality επιβίωσης της Τετάρτης, το κλίμα στην ομάδα των «Μπλε» ήταν τεταμένο, μετά και τις συνεχείς ήττες (παρά τη σημερινή νίκη), ενώ οι Κρις Σταμούλης και Αλέξης Παππάς δέχθηκαν βαριά ποινή από την παραγωγή.

Ο Κρις Σταμούλης δεν περίμενε, όπως είπε στο χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού, πως θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση στρέφοντας τα «πυρά» του στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, την οποία κατηγόρησε για «κωλοτούμπα».

«Η Μαριαλένα έκανε μεγάλη κωλοτούμπα γιατί, την προηγούμενη εβδομάδα, με είχε ψηφίσει η "Μαριπόζα" και "στράβωσε". Μια εβδομάδα μετά, έκανε το ίδιο πράγμα και η Μαριαλένα. Είναι σίγουρο πως αν κερδίσω την ατομική ασυλία, θα γελάσω τελευταίος και θα γίνουν πράγματα που δεν θα αρέσουν στα υπόλοιπα παιδιά», είπε.

Ταυτόχρονα, έδειξε την Άννα-Μαρία Βέλλη ως «υποκινήτρια» της ψηφοφορίας εναντίον του, τονίζοντας πως ο Αλέξης Παππάς θα πρότεινε προς αποχώρηση εκείνη, αλλά ο ηθοποιός αναγκάστηκε -κατά τον δικηγόρο- να θέσει υποψήφιο τον Δημήτρη Μακρόπουλο.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δικαιολόγησε την ψήφο της στον Κρις Σταμούλη, λέγοντας πως «τις τελευταίες εβδομάδες ήταν στάσιμος αγωνιστικά» και έτσι δεν ψήφισε κάποιο από τα άλλα αγόρια της ομάδας διότι, όπως είπε, «φέρνουν νίκες στους "Μπλε"» και στάθηκε στην άνοδο του Πάνου Καλλίδη.

«Φαντάσματα» Κρις Σταμούλης και Αλέξης Παππάς

Η εσωστρέφεια στους «Μπλε» συνεχίστηκε με τον Πάνο Καλλίδη να κάνει λόγο για «κομματάκι» μεταξύ του Κρις Σταμούλη και του Αλέξη Παππά. Η Άννα-Μαρία Βέλλη είπε πως όταν ξύπνησαν οι παίκτες της ομάδας, έψαχναν τους δύο άνδρες και πολλοί πίστεψαν ότι «είχαν παραβιάσει τους κανόνες του "Survivor"».

Ο Τζέιμς Καφετζής είπε πως σε περίπτωση που συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε «θα ψηφίζει διαρκώς τον Κρις Σταμούλη και τον Αλέξη Παππά προς αποχώρηση».

Ο Αλέξης Παππάς δήλωσε πως εκείνος και ο Κρις Σταμούλης αποφάσισαν να συνομιλήσουν ιδιαιτέρως γι' αυτό και μπήκαν στο δάσος, αλλά χάθηκαν και βρέθηκαν περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από την καλύβα.

Ωστόσο, ο ηθοποιός είπε στους συμπαίκτες του ότι αναζητούσε φρούτα με τον Κρις Σταμούλη, αλλά η Ελευθερία Ελευθερίου επεσήμανε πως «δεν μπορεί να πιστέψει πλέον τον Αλέξη Παππά».

Ο Κρις Σταμούλης, από την πλευρά του, το χαρακτήρισε ως «ωραία περιπέτεια» και τόνισε πως «ξέχασε πρόσκαιρα το ότι ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση».

Στη «κόκκινη» ομάδα, η ηγεμονική διάθεση του Κώστα Παπαδόπουλου δεν κρύβεται, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει -προς το παρόν- πως δεν επιδιώκει την αλλαγή συσχετισμών στην ομάδα, αλλά είπε πως στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας, ο Γιώργος Κοψιδάς έβρισε όταν έχασε και αυτό -κατά τον ζαχαροπλάστη- δείχνει πως ο ηθοποιός χάνει σταδιακά την ψυχραιμία του.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος παρομοίασε τον εαυτό του με κόμπρα που περιμένει να φάει το ποντίκι, όταν αυτό κριθεί απαραίτητο μιας και ο παίκτης της κόκκινης ομάδας έχει παραδεχθεί πως κινείται με στρατηγική και έχει ηγετικές τάσεις.

Ντέρμπι και καβγάς των «Μπλε»

Σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης με έπαθλο την επικοινωνία, με το υγρό στοιχείο να κυριαρχεί, οι παίκτες έπρεπε να ρίξουν δύο τοτέμ με σακίδια άμμου.

Μόλις η Άννα-Μαρία Βέλλη έκανε το 6-6 στο σκορ, προκλήθηκε αναταραχή στον πάγκο των «Μπλε» όταν ο Αλέξης Παππάς ζήτησε τον λόγο από τον Νίκο Μπάρτζη για τη συμπεριφορά του.

Νικητές της δοκιμασίας αναδείχθηκαν οι «Μπλε» με σκορ 10-9 και έτσι διάβασαν γράμματα από φίλους τους και απόλαυσαν φρούτα και κρουασάν με γέμιση πραλίνας φουντουκιού.

Ποινές και αποχώρηση

Αν και από το Συμβούλιο του Νησιού απουσίαζαν η Έλενα «Μαριπόζα» Κρεμλίδου και η Σοφία Μαργαρίτη για λόγους υγείας, ο Γιώργος Λιανός είπε πως η παραγωγή ανησύχησε από την πολύωρη εξαφάνιση του Κρις Σταμούλη και του Αλέξη Παππά, ανακοινώνοντας πως οι «Μπλε» θα έχουν λιγότερες προμήθειες την επόμενη εβδομάδα, κατά 10% τόσο για τον Αλέξη Παππά όσο και για τον Κρις Σταμούλη.

Οι δύο παίκτες των «Μπλε» δεν θα φάνε σε ενδεχόμενη νίκη της ομάδας στα επόμενα δύο αγωνίσματα επάθλου.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Ελευθερίου Ελευθερίου, ο Κρις Σταμούλης και ο Δημήτρης Μακρόπουλος. Ο Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε πως το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι ο γεωπόνος Δημήτρης Μακρόπουλος, με το πέρασμά του να είναι σύντομο. .

 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Survivor