Ανθή Σαλαγκούδη: Αισθάνομαι το μεγαλύτερο «παλτό» - Αποχώρησε η Ασημίνα (videos)

Μάχη με κυρίαρχο στοιχείο το νερό περιλάμβανε ο στίβος μάχης, στο επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με τους «Μπλε» να κερδίζουν για μία ακόμη φορά και τους «Κόκκινους» να χάνουν ένα ακόμα μέλος τους.

Η παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης ήταν η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Ο απόηχος του χθεσινού Συμβουλίου του Νησιού έφερε αναταράξεις στην παραλία των «Κόκκινων», με τον Τριαντάφυλλο και την Ανθή Σαλαγκούδη να διαπληκτίζονται για τις ψήφους.

Ο τραγουδιστής κατηγόρησε την Ανθή Σαλαγκούδη πώς ζήτησε τον λόγο από τους συμπαίκτες της για τις ψήφους που έλαβε, με τη δημοσιογράφο να το αρνείται και να λέει πως εκείνος την πλησίασε όταν αναδείχθηκε, την προηγούμενη εβδομάδα, ως δημοφιλέστερη παίκτρια των «Κόκκινων».

ΟΤριαντάφυλλος είπε πως η Ανθή Σαλαγκούδη «είχε συμμαχήσει» με τον Περικλή Κονδυλάτο, την Άννα-Μαρία Βέλλη και την Ελευθερία Ελευθερίου, υπό την παλιά σύνθεση των ομάδων, κατά του Γιώργου Κοψιδά, με τη δημοσιογράφο να απαντά πως δεν χρειάζεται να απολογηθεί για τις ψήφους της.

Αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνία

Οι «Κόκκινοι» και οι «Μπλε» συμμετείχαν σε ακόμα ένα αγώνισμα επικοινωνίας, με έπαθλο φρούτα, τοστάκια, tweets, φωτογραφίες και μηνύματα φίλων τους.

Σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης με κυρίαρχο στοιχείο το νερό, οι παίκτες έπρεπε να περάσουν με νεροτσουλήθρα προτού φτάσουν στον στόχο στον οποίο έπρεπε να ρίξουν πέντε τοτέμ σε αντίστοιχες τρύπες με τη βοήθεια ξύλων.

Νικητές της δοκιμασίας αναδείχθηκαν οι «Μπλε» με σκορ 10-9 ενώ στο αγώνισμα δεν συμμετείχε η Βαλέρια Χοψονίδου λόγω ωτίτιδας.

Σαλαγκούδη: «Είμαι ή τουλάχιστον νιώθω το μεγαλύτερο "παλτό" στην ομάδα»

Σε ακόμα ένα αγώνισμα, η Ασημίνα Ιγγλέζου και η Ανθή Σαλαγκούδη δεν κατάφεραν να φέρουν νίκες στην ομάδα τους, με αποτέλεσμα να νιώθουν υπεύθυνες για την αποτυχία τους. Μεταξύ άλλων, η Ανθή Σαλαγκούδη δήλωσε: «Είμαι ή τουλάχιστον νιώθω το μεγαλύτερο "παλτό" στην ομάδα».

Ο Τριαντάφυλλος έτρεξε να παρηγορήσει τις δύο παίκτριες και η Ανθή Σαλαγκούδη ζήτησε συγγνώμη για την απόδοσή της στη Σοφία Μαργαρίτη, με τη δημοσιογράφο να δακρύζει.

Αποχώρησε η Ασημίνα

Ο Τζέιμς Καφετζής σχολίασε πως ο Γιώργος Κοψιδάς δημιούργησε την ομάδα των «Κόκκινων» σαν να σταμάτησε σε μια στάση λεωφορείου και τους τελευταίους εννέα που βρίσκονταν σε αυτό το λεωφορείο, τους πήρε στο Survivor.

Τα λόγια του παίκτη των «Μπλε» προκάλεσαν τόσο την αντίδραση του Τριαντάφυλλου όσο και του Κώστα Παπαδόπουλου.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι η παίκτρια που αποχωρεί από το reality επιβίωσης και παραμένουν οι Ανθή Σαλαγκούδη και Περικλής Κονδυλάτος.

 

 

Πηγή: skai.gr