«A Whole Life»: Η ταινία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης – Δείτε το trailer

Η ταινία γυρίστηκε στις αυστριακές και βαυαρικές Άλπεις με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Χανς Στάινμπιχλερ

To Variety αποκάλυψε το τρέιλερ της ταινίας «A Whole Life», η οποία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης σε λίγες ημέρες.

Είναι βασισμένη στο μπεστ σέλερ του Ρόμπερτ Ζέιθαλερ, το οποίο κυκλοφόρησε το 2014 σε διασκευή Ούλριχ Λίμερ. Αφηγείται την ιστορία ζωής του 80χρονου Andreas Egger κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα, η οποία σημαδεύτηκε από τη φτώχεια, τον πόλεμο και τη βία, αλλά παράλληλα και με στιγμές ευτυχίας και αγάπης.

A Whole Life - Trailer with EN subs from Picture Tree International on Vimeo.

Σημειώνεται ότι το βιβλίο έχει μεταφραστεί σε 40 γλώσσες και έχει χαρακτηριστεί ως «το μυθιστόρημα του αιώνα». Κατάφερε να συγκινήσει χιλιάδες αναγνώστες ενώ έχει πουλήσει περισσότερα από 1,6 εκατομμύρια αντίτυπα στις γερμανόφωνες χώρες.

Το «A Whole Life», γυρίστηκε στις αυστριακές και βαυαρικές 'Αλπεις με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Χανς Στάινμπιχλερ και με τον Αυστριακό ηθοποιό Στέφαν Γκόρσκι στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Η ταινία είναι μια μεταφορά για το τι έχει σημασία στη ζωή και αποτελεί έναν καθρέφτη για τον εαυτό μας στον αγχωτικό και γεμάτο ανταγωνισμό κόσμο που ζούμε», δήλωσε ο Στάινμπιχλερ.

Το «A Whole Life» είναι παραγωγή της γερμανικής Tobis Film και της αυστριακής Epo-Film και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις γερμανικές αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου. Το 19ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ