Η επόμενη γενιά Astra αποτυπώνει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Opel

Η Opel δημοσίευσε φωτογραφίες από το μελλοντικό Astra. Αυτές αποκαλύπτουν τη νέα, «καθαρή» και τολμηρή σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας και προαναγγέλλουν το μέλλον των επιβατικών της αυτοκινήτων.

Tο κυρίαρχο εξωτερικό σχεδιαστικό στοιχείο είναι μία εξέλιξη του Opel Vizor που είδαμε για πρώτη φορά στο νέο Mokka. Αυτή η νέα μάσκα, που αντιπροσωπεύει το νέο πρόσωπο της μάρκας, εκτείνεται σε όλο το εμπρός τμήμα, ενσωματώνοντας αρμονικά τεχνολογίες, όπως οι πολύ λεπτοί προβολείς IntelliLux LED. Στο πίσω τμήμα, το όνομα του νέου Astra τοποθετείται στο κέντρο της επιφάνειας της πίσω πόρτας.

Μεγάλες αλλαγές έχουμε και στο εσωτερικό. Η επόμενη γενιά του ψηφιακού πίνακα οργάνων Pure Panel με ενιαίες κρυστάλλινες επιφάνειες, αντηχεί την αρμονική ενσωμάτωση του Opel Vizor, με δύο ευρείες οθόνες όπου προβάλλονται οι σημαντικότερες πληροφορίες σε οριζόντια διάταξη και με προσανατολισμό προς το οδηγό. Τα φυσικά χειριστήρια έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.

Τέλος, η υψηλή ποιότητα εσωτερικού ενισχύεται περαιτέρω από το σχήμα, την υφή και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο προηγμένο τιμόνι και τα εργονομικά εμπρός καθίσματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ