Πτήση τρόμου πάνω από τη Χαβάη: Αεροπλάνο έπεσε σε σφοδρές αναταράξεις – Επιβάτες τραυματίστηκαν σοβαρά (βίντεο)

Όλοι οι ασθενείς έφτασαν στα νοσοκομεία μωλωπισμένοι, με βαθιά κοψίματα ακόμα και στο κεφάλι ενώ αρκετοί παρουσίαζαν ναυτία και τάση προς έμετο - Ενας επιβάτης δεν έχει ανακτήσει ακόμα τις αισθήσεις του

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν την Κυριακή 278 επιβάτες και 10μελες πλήρωμα της Hawaiian Airlines, που απογειώθηκαν με Airbus από το Φοίνιξ της Αριζόνα με προορισμό τη Χαβάη. 

Περίπου 30 λεπτά πριν την προσγείωση στη Χονολουλού το αεροπλάνο έπεσε σε αναταράξεις τόσο σοβαρές που τουλάχιστον 20 επιβάτες τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με τον Jim Ireland, επικεφαλής του τμήματος Επειγόντων Ιατρικών Υπηρεσιών της Χονολουλού, 20 άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, εκ των οποίων 11 άτομα σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ένας επιβάτης μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και δεν έχει ξυπνήσει ακόμα. 

Όλοι οι ασθενείς έφτασαν στα νοσοκομεία μωλωπισμένοι, με βαθιά κοψίματα ακόμα και στο κεφάλι ενώ αρκετοί παρουσίαζαν ναυτία και τάση προς έμετο. 

Η επιβάτης Kaylee Reyes είπε στο Hawaii News Now ότι η μητέρα της είχε μόλις καθίσει στη θέση της και δεν είχε προλάβει να δέσει τη ζώνη της και τότε άρχισαν οι αναταράξεις. «Ξαφνικά πετάχτηκε ψηλά και χτύπησε στην οροφή του αεροπλάνου». 

Το δελτίο καιρού εκείνης της ημέρας προέβλεπε καταιγίδες με κεραυνούς αλλά δεν θα εππηρέαζε την πορεία πτήσης του αεροσκάφους. Όπως δήλωσε ο Jon Snook,  διευθυντής πτήσεων της Hawaiian Airlines, αυτή ήταν η πρώτη φορά που η αεροπορική εταιρεία αντιμετώπισε «περιστατικό αυτού του είδους στην πρόσφατη ιστορία». 

Πηγή: skai.gr