Τουλάχιστον 12 άνθρωποι συνελήφθησαν στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών αφότου πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να συμμετέχουν σε κάποιου είδους τελετουργική θυσία ζώων.

Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν σε γκαράζ σπιτιού στην κομητεία Μπέξαρ, μαζί με τα κατακρεουργημένα πτώματα πολλών ζώων. Μεταξύ άλλων βρέθηκαν κομμένα κεφάλια κατσικιών και κοτόπουλα.

Όταν οι βοηθοί του σερίφη έφτασαν στο σημείο διέκριναν μία γυναίκα να κομματιάζει τεμαχίζει κομμάτια κρέατος κι έναν άνδρα να κάνει αφαίμαξη σε ένα κοτόπουλο.

Σύμφωνα με το γραφείο του τοπικού σερίφη, οι συλληφθέντες αρχικά μιλούσαν γλώσσα που θύμιζε λατινικά και ήταν παντελώς άγνωστη στην βοηθό που ανταποκρίθηκε πρώτη στο περιστατικό – η οποία είναι αγγλόφωνη και ισπανόφωνη.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι έντεκα από τους συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κακοποίηση ζώων. Το γραφείο του σερίφη αρχικά ανακοίνωσε πως είχαν συλληφθεί «12 έως 14 άτομα».

Στο γκαράζ βρέθηκαν επίσης λιγοστά ζώα που ήταν ακόμα εν ζωή, τα οποία παραδόθηκαν για φροντίδα στην αρμόδια υπηρεσία της κομητείας.

Πηγή: skai.gr