Οργισμένος επιβάτης ζητά να του ανοίξουν την πόρτα αεροσκάφους κατά την απογείωση - Δείτε βίντεο

Το βίντεο που καταγράφηκε από επιβάτη του αεροσκάφους, δείχνει τον 27χρονο να είναι εξαγριωμένος και να ζητάει επίμονα να του ανοίξουν την πόρτα

Πανικός προκλήθηκε σε πτήση της Ryanair από το Ζαντάρ Κροατίας προς τη Βρετανία όταν ένας επιβάτης από το Ηνωμένο Βασίλειο σηκώθηκε από τη θέση του την ώρα που το αεροσκάφος ετοιμαζόταν να απογειωθεί και ζητούσε επίμονα από την αεροσυνοδό να του ανοίξει την πόρτα για να κατέβει. 

Το βίντεο που καταγράφηκε από επιβάτη του αεροσκάφους, δείχνει τον 27χρονο να είναι εξαγριωμένος και να ζητάει να του ανοίξουν την πόρτα. Βγάζει τα γυαλιά ηλίου του και λέει στο προσωπικό να ξεκλειδώσει την πόρτα. Πριν προχωρήσει προς την πόρτα, κάνει μια περίεργη κίνηση στους άλλους επιβάτες. Ο Βρετανός ακούγεται να φωνάζει «Άνοιξε την πόρτα».

Στη συνέχεια επεμβαίνουν δύο άλλοι επιβάτες και ακινητοποιούν τον οργισμένο άνδρα ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Την ίδια στιγμή οι υπόλοιποι επιβάτες έχουν σηκωθεί από τις θέσεις τους και παρακολουθούν έντρομοι το περιστατικό.

Το αεροσκάφος σταμάτησε τη διαδικασία της απογείωσης και ο άνδρας συνελήφθη από τις Αρχές του αεροδρομίου προβάλλοντας ωστόσο αντίσταση. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αεροπορικής εταιρείας, «αυτό το αεροσκάφος με κατεύθυνση από το Ζαντάρ προς το αεροδρόμιο του Στάνστεντ (30 Ιουνίου) επέστρεψε στη θέση του αφού ένας επιβάτης προκάλεσε αναστάτωση καθώς ετοιμαζόμασταν να απογειωθούμε. Οι τοπικές αρχές επιβολής του νόμου βοήθησαν στην αποβίβαση του επιβάτη από το αεροπλάνο και η πτήση έφτασε τελικά στο Λονδίνο χωρίς επεισόδια»

Πηγή: skai.gr