Άνδρας πήγε στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους στο στομάχι  - Οι γιατροί αφαίρεσαν από κοσμήματα μέχρι ακουστικά (φωτογραφία)

Το χειρουργείο κράτησε 3 ώρες και ο άνδρας νοσηλεύεται διασωληνομένος 

Άφωνοι έμειναν οι γιατροί νοσοκομείο στην Ινδία όταν πρόσφατα πήγε στα επείγοντα με φριχτούς πόνους στην κοιλιά και υψηλό πυρετό ένας άνδρας 35 ετών. 

Του έκαναν ακτινογραφία και αντίκρυσαν την απίστευτη αιτία της ασθένειάς του: Ο νεαρός άνδρας είχε μέσα στο στομάχι και το έντερό του δεκάδες μικροαντικείμενα του σπιτιού, τα οποία είχε καταπιεί τα τελευταία χρόνια. 

Αμέσως ο άνδρας υποβλήθηκε σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση κατά την οποία οι γιατροί αφαίρεσαν από το στομάχι του σχεδόν 60 αντικείμενα:  κοσμήματα, κουμπιά, φερμουάρ, μπουλόνια, ακουστικά, παραμάνες, μαγνήτες και άλλα μη φαγώσιμα υλικά.

xeirourgio

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο άντρας πάσχει από μία ψυχολογική πάθηση όπου το άτομο «καταπίνει αναγκαστικά αντικείμενα που δεν είναι τροφή» ενώ οι συγγενείς του ασθενούς δεν γνώριζαν το πρόβλημα.

Καθώς πολλά από αυτά τα αντικείμενα ήταν αιχμηρά, του προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στο στομάχι, με αποτέλεσμα ο 35χρονος ακόμα να νοσηλεύεται διασωληνωμένος. 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Ινδία