Άγριος καυγάς στη Disneyland για μία φωτογραφία - Δείτε βίντεο

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ, ένα από τα εμπλεκόμενα άτομα, χρειάστηκε να λάβει ιατρική φροντίδα.

Disney World: Ένα μέρος όπου τα όνειρα των παιδιών γίνονται πραγματικότητα, όπου συναντούν τους παιδικούς τους ήρωες και όλους τους αγαπημένους τους φανταστικούς χαρακτήρες. Μια ημερήσια εκδρομή στο θέρετρο είναι μια μέρα που υποτίθεται ότι δεν θα ξεχάσουν ποτέ, μια μέρα που θα λατρέψουν και θα θυμούνται για τα υπόλοιπά τους χρόνια.
Για τα παιδιά δύο οικογενειών, η επίσκεψή τους στη Disneyland μετατράπηκε σε εφιάλτη, καθώς οι θυμωμένοι γονείς τους ήρθαν σε σύγκρουση που κατέληξε σε καβγά για μια ευκαιρία φωτογραφίας.
 

Ένα σουρεαλιστικό και σοκαριστικό βίντεο του περιστατικού εμφανίστηκε στο Twitter με τις δύο οικογένειες να ρίχνουν μπουνιές και να κλωτσούν η μία την άλλη, καθώς το προσωπικό ασφάλειας καταβάλει μεγάλη προσπάθεια  να τους σταματήσει. 

Ο καυγάς ξεκίνησε όταν οι δύο οικογένειες μάλωναν για το ποια από τις δύο θα βγάλει φωτογραφία μπροστά στο Μαγικό Βασίλειο, ακολούθησε έντονη λεκτική αντιπαράθεση, ενώ στη συνέχεια η κατάσταση έγινε αρκετά βίαιη.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ, ένα από τα εμπλεκόμενα άτομα, χρειάστηκε να λάβει ιατρική φροντίδα.

Δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, ενώ το περιστατικό έρχεται μετά από αύξηση των διαπληκτισμών στο θέρετρο. Το 2022, η Disney εξέδωσε προειδοποίηση κατά της βίας μετά από μια αλυσίδα σοβαρών περιστατικών.

Πηγή: skai.gr