Εξασθένηση των ανέμων σήμερα Τετάρτη . Από την Πέμπτη βαθμιαία άνοδος της θερμοκρασίας , το Σ/Κ θα είναι κατά 2 με 4 βαθμούς υψηλότερη από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη  Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Κρήτη που βαθμιαία θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη , αλλά και αρκετή ηλιοφάνεια.   Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι , στο Ιόνιο 3 με 4 μποφόρ , και στο Αιγαίο 6 με 8  μποφόρ , με εξασθένηση.   Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Δυτικά έως 14 με 15 βαθμούς , στα Ανατολικά Ηπειρωτικά έως 11 με 13 βαθμούς  και στο Αιγαίο  16 με 17 βαθμούς. 

Την Πέμπτη λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.  

Παρασκευή , Σάββατο , Κυριακή Χριστούγεννα και τη Δευτέρα,  λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.  Οι άνεμοι μέχρι 5 μποφόρ στα πελάγη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει σε επίπεδα υψηλότερα από τα κανονικά για την εποχή,  κατά 2 με 4 βαθμούς.

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη στα Βόρεια και Ανατολικά του Νομού.   Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι   4 με 6  μποφόρ, στα Ανατολικά 7 ,  με εξασθένηση. Η θερμοκρασία έως 13 βαθμούς.   

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά.  Οι άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 11 βαθμούς.   

Πηγή: skai.gr