Άκρως επιτυχημένη η διοργάνωση του 1ου Virtual Summit “Xpand 2021” από την interworks cloud.

Η interworks.cloud, ο κορυφαίος πάροχος cloud services σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, σε συνεργασία με τους τεχνολογικούς κολοσσούς Microsoft και Acronis συγκέντρωσε πάνω από 1700 ενδιαφερόμενους και 20 ομιλητές σε μία ζωντανή, ψηφιακή συνάντηση διάρκειας 6 ωρών.


Με εναλλασσόμενες 15λεπτες ομιλίες, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μεγάλο εύρος επαγγελματιών διαφόρων ειδικοτήτων και κλάδων από Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, οι οποίοι μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από τη χρονιά που πέρασε, καθώς και τους τρόπους και τα εργαλεία με τα οποία οι επιχειρήσεις τους κατάφεραν να ξεπεράσουν τις προκλήσεις της εποχής και να αναπτυχθούν. Επιχειρήσεις όπως Microsoft, Acronis, Hewlett-Packard Enterprise, Fortinet, Alumil, Kleemann, Ernst & Young, Metlife, Bewise, Grow2cloud, Eyetech, Slashopt και άλλες ήταν όλες εκεί και κράτησαν άκρως ενεργή τη συμμετοχή του κοινού μέσω ζωντανών ερωτήσεων καθόλη τη διάρκεια του event.


Οι ομιλητές εξέφρασαν σε απλή γλώσσα τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις καλές πρακτικές της αγοράς που μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις σήμερα να αξιοποιήσουν τα οφέλη του ψηφιακού μετασχηματισμού. Μέσα από μία γόνιμη ανταλλαγή ιδεών συζητήθηκαν οι επιπτώσεις της πανδημίας, τόσο στην ψυχολογία των εργαζομένων, όσο και στην οργάνωση των επιχειρηματικών διεργασιών και συζητήθηκαν τρόποι αντιμετώπισής τους.

Παράλληλα, οι προσκεκλημένοι τόνισαν τη σχεδόν μαζική μετάβαση που παρατηρείται στις υπηρεσίες νέφους λόγω των οφελών που συνεπάγεται στη μείωση των λειτουργικών εξόδων, το μετασχηματισμό, την ευελιξία και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Επιπλέον, αναλύθηκαν τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο IT Manager σήμερα και τονίστηκε η ανάγκη στήριξης των πελατών και των συνεργατών σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Όπως τόνισε ο κ. Βασίλης Ζωγράφος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της interworks.cloud, «oι βασικοί πυλώνες στους οποίους κάθε επιχείρηση θα πρέπει να επενδύσει είναι τρεις: (1) η ψηφιοποίηση των σημείων επαφής με τον πελάτη που εξελίσσουν το customer experience (2) η ανάγκη να σταματήσουμε να αγοράζουμε λογισμικό και να ξεκινήσουμε να το νοικιάζουμε, μειώνοντας τα κόστη κεφαλαίου προς την ψηφιοποίηση της επιχείρησης, και (3) η φροντίδα του ανθρώπινου δυναμικού μας επιτρέποντάς το να εργάζεται αποδοτικά και απομακρυσμένα».

Κοινή διαπίστωση αποτέλεσε το γεγονός ότι, παρά τις καινοφανείς προκλήσεις των τελευταίων μηνών, ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων αποτελεί λύση, ευκαιρία και εργαλείο για επιβίωση και ανάπτυξη.

Το event ανανέωσε το ραντεβού του για το 2022. Σημειώνεται ότι δίνουν ιδιαίτερη χαρά στην interworks.cloud τα θετικά σχόλια από συμμετέχοντες και κοινό τα οποία συνεχίζουν να έρχονται, καθώς και οι προτάσεις από τον επαγγελματικό κόσμο να συμμετέχουν ως ομιλητές στο επόμενο Xpand.

Το event έχει μαγνητοσκοπηθεί και είναι διαθέσιμο εδώ.

Επιπλέον, στη διεύθυνση cloud-league@interworks.cloud μπορείτε να εκδηλώσετε ήδη το ενδιαφέρον σας για να γίνετε ομιλητής στο Xpand 2022, προκειμένου να διασφαλίσετε σειρά προτεραιότητας.

 

 


Σχετικά με την εταιρεία
 

Η interworks.cloud (εμπορική επωνυμία της εταιρείας Interworks SA) είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 2001 στον χώρο του cloud (IaaS, SaaS) και managed services, ενώ απασχολεί πάνω από 100 άτομα προσωπικό. Διατηρώντας στρατηγική συνεργασία με την Microsoft στο κομμάτι του cloud distribution (Microsoft 365, Microsoft Azure) αλλά και με πλειάδα τεχνολογικών παρόχων όπως η Acronis, Fortinet, Webroot, Dropbox κλπ., εξυπηρετεί τελικές εταιρείες μέσω του δικτύου συνεργατών της σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα προσφέροντας λύσεις σε θέματα υποδομών, ασφάλειας, παραγωγικότητας και υποστήριξης.

Η interworks.cloud διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα Data Center στην Β. Ελλάδα, όπου φιλοξενεί υπηρεσίες και δεδομένα χιλιάδων ελληνικών επιχειρήσεων, διασφαλίζοντας γρήγορες ταχύτητες, σταθερότητα και ασφάλεια σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κέντρο υποδομών(Windows Server 2019 hyper-converged nodes upgrade).

Ενημερωθείτε τώρα για το Xpand 2021 και την interworks.cloud στους παρακάτω συνδέσμους:

Για απορίες/διευκρινίσεις:
κα. Σοφία Ταχμαζίδου
Marketing Director Greece, Cyprus, Malta
Τηλ: 231 068 8186, 698 326 9015
Email: s.tachmazidou@interworks.cloud
 

Πηγή: skai.gr