Χάκετ: Έχω λάβει θετικά μηνύματα για ανανέωση με Ολυμπιακό

Ο Ντάνιελ Χάκετ χάνει τη σεζόν, αλλά όχι και την αισιοδοξία του για τον Ολυμπιακό, αλλά και την παραμονή του στην ομάδα μετά τη λήξη του συμβολαίου του.

«Είναι κρίμα που τραυματίστηκα, γιατί φέτος ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να προκριθεί στο Final Four. Έχει την πιο δυνατή άμυνα στην Ευρώπη. Είμαι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου, αλλά έχω λάβει θετικά μηνύματα. Η Ελλάδα ήταν μια πρόκληση για μένα και αποδείχτηκε μια καλή επιλογή. Όλοι οι Ιταλοί στο εξωτερικό τα πάνε καλά. Δείτε την εξέλιξη του Μέλι. Αυτό θα είναι πλεονέκτημα για την εθνική ομάδα γιατί αποκτήσαμε εμπειρία», τόνισε ο Ιταλός γκαρντ.

Όσο για το Ευρωμπάσκετ, είπε: «Ελπίζω τον Ιούνιο να είμαι σε αρκετά καλή κατάσταση και τότε θα δούμε. Μίλησα με τον Έτορε Μεσίνα και θέλει να παίξω. Ανησυχώ πάντως που η Κωνσταντινούπολη είναι διοργανώτρια χώρα. Μίλησα πρόσφατα με τον Όστιν Ντέι και μου είπε πως θα πήγαινε κι εκείνος στο Ρέινα την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Πολλοί παίκτες μιλούν γι’ αυτό και υπάρχει ανησυχία. Πιστεύω πως οι παίκτες καλό θα ήταν να κάνουν γνωστή την άποψή τους στη FIBA».

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr