Το ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Super League, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ντέρμπι και Super League πηγαίνουν μαζί με τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και αυτό το Σαββατοκύριακο! 

Η μάχη των πρωτοπόρων δεσπόζει στο πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό, αλλά και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις να αναμένονται εξαιρετικά ενδιαφέρουσες.

Η αυλαία ανοίγει το μεσημέρι του Σαββάτου 29/1 στο «Απ. Νικολαΐδης». Στις 15:00 ο φορμαρισμένος Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ανεβασμένο Αστέρα Τρίπολης και την ίδια ώρα Λαμία και ΟΦΗ αγωνίζονται στο «Αθ. Διάκος». 

Στις 17:15 η κόντρα της Νεάπολης ίσως κρίνει πολλά στην ουρά της βαθμολογίας. Ο Ιωνικός θα επιδιώξει να κρατήσει την απόσταση… ασφαλείας από τον Ατρόμητο, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν τη νίκη για να μειώσουν στον πόντο την μεταξύ τους διαφορά.  

Την Κυριακή 30/1 από νωρίς ο bwinΣΠΟΡ FM κινείται σε ρυθμούς ντέρμπι με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και συνεντεύξεις για να φωτιστεί κάθε πτυχή του μεγάλου ματς πριν τη σέντρα.  

Η αγωνιστική δράση όμως αρχίζει με δύο αγώνες στις 15:00. Ο απογοητευμένος Άρης, μετά τον αποκλεισμό του από το κύπελλο, δοκιμάζεται στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό και λίγο πιο βόρεια ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι των 17:15 στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Βόλο. 

Στις 19:30 όλα τα βλέμματα στρέφονται στην Τούμπα. Ο δεύτερος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, που βρίσκεται σε περίοδο φόρμας, υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που επιθυμεί να διατηρήσει ή να αυξήσει τη διαφορά του από το «δικέφαλο». Στην περιγραφή ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. 

Αμέσως μετά το… τρίτο ημίχρονο συνεχίζεται στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM με σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις και φυσικά εκπομπές, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ακροατές.


Άκουσε αυτό το ντέρμπι, αλλά και όλη την αγωνιστική δράση
στον bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6

 

Όλες οι ειδήσεις.

Πηγή: skai.gr