Απογοητευμένος -όπως είναι λογικό- εμφανίστηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη σκληρή ήττα του Παναθηναϊκού από την Άλμπα Βερολίνου.


Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου

Για την ήττα από την Άλμπα: «Κάναμε μια ήττα που μας πονάει πάρα πολύ. Στο πρώτο μέρος ήμασταν τραγικοί στην άμυνα. Καταφέραμε να βγάλουμε ελάχιστες άμυνες, αυτό τόνωσε την αυτοπεποίθηση της Άλμπα, που τρέχει πολύ καλά στο γήπεδο και παίζει ελεύθερα. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την άμυνα και το κάναμε, αλλά ήμασταν βιαστικοί στην επίθεση».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στην άμυνα, τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα και το εάν επηρέασε τους παίκτες: «Δεν μπορώ να ξέρω πως σκέφτεται ο καθένας. Ήταν χαμηλό το σχήμα, και βρήκαν εύκολα σουτ. "Φάγαμε" 20 πόντους στο "1 εναντίον 1". Τώρα για όλα τα άλλα, δεν μπορώ να είμαι στο κεφάλι κανενός».

Για τις δύο παρατάσεις: «Είναι η εικόνα μας στο 1ο ημίχρονο, που ήμασταν τραγικοί στην άμυνα. Η Άλμπα παίζει με ημίψηλα σχήματα. Ματσάραμε παιδιά που μπορούν να κυνηγήσουν, αλλά έπρεπε να ήμασταν πιο ήρεμοι στην επίθεση. Προσεγγίσαμε στο 1ο ημίχρονο μόνο με το επιθετικό κομμάτι, αυτό δεν μπορεί να συμβεί και το πληρώσαμε».

Για τη χρήση της ίδιας πεντάδας στις παρατάσεις: «Δεν το πήγαμε στις αλλαγές, αφού δεν κρατούσαν το "1 εναντίον 1". Ο Παππάς είναι υγιής, αλλά δεν είναι έτοιμος. Ανεβάσαμε τους ψηλούς πιο πάνω για να σταματήσουν το "1 με 1". Δεν μπορούσαν πολλά παιδιά να παίξουν αυτή την άμυνα. Αλλάξαμε το κομμάτι της τακτικής μας στην άμυνα στο 2ο μέρος. Δεν έχουμε πολλά παιδιά αθλητικά, για να παίξουν αυτό το πράγμα».

Για το τι θα ήθελε να αλλάξει στα επόμενα ματς και τι μπορεί να αλλάξει: «Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το παιχνίδι που έγινε. Δεν θέλω να μπω σε τέτοια συζήτηση»

Πηγή: sport-fm.gr