Αγώνα τένις συμφώνησαν Τσιτσιπάς και Κυριάκος Μητσοτάκης (pics)

Αγώνα τένις συμφώνησαν Τσιτσιπάς και Κυριάκος Μητσοτάκης (pics)
Ραντεβού στα... κορτ έκλεισαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Οι δυο άνδρες συμφώνησαν να παίξουν στο μέλλον και μεταξύ τους ένα παιχνίδι τένις.

Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Χούμπερτ Χούρκας για το Davis Cup κατά τον οποίο ο Τσιτσιπάς νίκησε με 2-0 σετ (3-6, 1-6) τον 22χρονο Πολωνό, νούμερο 36 στην παγκόσμια κατάταξη. Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στο Tatoi Club και είδε τον Στέφανο Τσιτσιπά σε εξαιρετική φόρμα στο πλαίσιο των αγώνων της Εθνικής. Ο κ. Μητσοτάκης έδωσε έμφαση στη σκληρή δουλειά που κάνει ο Έλληνας αθλητής όλα αυτά τα χρόνια, για να φτάσει στην διεθνή καταξίωση.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Εθνική ομάδα πάει καλά και που το τένις στην Ελλάδα ανεβαίνει, πάρα πολύ υπερήφανοι για τον Στέφανο και όλα τα παιδιά. Είναι μεγάλη η επιτυχία του ελληνικού τένις τα τελευταία χρόνια και χαίρομαι που βλέπω πολλά νέα παιδιά να ασχολούνται με το άθλημα. Πιστεύω πως πάνω στις επιτυχίες του ελληνικού τένις των τελευταίων ετών, θα χτιστεί και μία νέα γενιά, ώστε να μπει η Ελλάδα για τα καλά στον χάρτη του παγκόσμιου τένις» επισήμανε ο πρωθυπουργός. 


 
Σε ό,τι αφορά τον Στέφανο Τσιτσιπά, σημείωσε: «Στον Στέφανο εύχομαι πάνω απ΄ όλα να μείνει αυτός που είναι, ένα παιδί με μεγάλο ταλέντο, αλλά και ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ σκληρά. Αγαπάει την πατρίδα του και μας κάνει υπερήφανους, γιατί ταξιδεύει τη σημαία της Ελλάδας στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Σήμερα νομίζω ήταν μια κλάση πάνω από τον αντίπαλό του και τώρα περιμένουμε να τα καταφέρουμε και στο διπλό».