Οι βιασμοί παιδιών στη Μόρια και η αντιπαράθεση για τη δήλωση Δρίτσα στο ΣΚΑΪ (vid)

Αντιδράσεις προκάλεσε αποστροφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο οποίος σχολιάζοντας στις καταγγελίες περί βιασμών παιδιών στη Μόρια, είπε ότι γίνονταν «μια φορά το εξάμηνο».

Στην έντονη αντίδραση του εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ, Σπύρου Καρανικόλα πως είναι ντροπή να λέει κάτι τέτοιο για καταστάσεις εμπορίου ανθρώπων και βιασμούς μικρών παιδιών, ο κ. Δρίτσας απάντησε πως βεβαίως δεν λέει κάτι τέτοιο, «αλλά όταν διογκώνεις τόσο πολύ ένα ζήτημα καταλαβαίνεις που το πας». Σε αυτό το πλαίσιο κατηγόρησε τον κ. Καρανικόλα, ότι είναι τρομολάγνος και πως «αυτά τα λέγαν τα κανάλια». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αντιμετώπισε ζητήματα και πως στο λιμάνι του Πειραιά όπου ήταν ο τομέας ευθύνης του, η διαχείριση του προσφυγικού ήταν «υποδειγματική».

Πυρά για τη δήλωση Δρίτσα απο τη ΝΔ

Τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στηλίτευσε η ΝΔ, με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Τάσο Γαϊτάνη να σχολιάζει: «Για άλλη μια φορά αποκαλύπτεται το δήθεν ευαίσθητο πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ»

Διευκρινιστική ανακοίνωση Δρίτσα

Για «επαγγελματίες ‘’καλοθελητές’’» που ανακάλυψαν την Αμερική, κάνει λόγο σε γραπτή του δήλωση ο Θοδωρής Δρίτσας.

Στρέφει τα πυρά του κατά του εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ, κατά της ΝΔ αλλά «και πολλά διαδικτυακά μέσα της στημένης κινδυνολογίας και μισαλλοδοξίας».

«Αυτό που είπα, είναι ότι στη δική μας κυβερνητική θητεία, τέτοια αρνητικά φαινόμενα στα κέντρα φιλοξενίας των μεταναστών, φροντίζαμε να τα προλαμβάνουμε, να τα αντιμετωπίζουμε και να τα αποτρέπουμε και όχι να τα διογκώνουμε και να τα αξιοποιούμε προπαγανδιστικά», αναφέρει ο κ. Δρίτσας.

Πηγή: skai.gr