Κλείσιμο

Κυρανάκης για συμπολίτευση: Ψήφιζαν μνημόνιο & χασκογελούσαν με αναισθησία

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, με αφορμή την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου την Πέμπτη.

"Ένα πράγμα που είδα, και μου έκανε τρομερή εντύπωση, είναι πόσο ευδιάθετοι ήταν χθες το βράδυ οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, λίγο πριν ψηφίσουν το τέταρτο Μνημόνιο. Δεν έχω ξαναδεί βουλευτές να ψηφίζουν με τόσο ενθουσιασμό... Για να το πούμε απλά, την ώρα που τα εισοδήματα όλων όσοι ήταν έξω από τη Βουλή δέχονταν τεράστια μείωση λόγω της δικής τους ψήφου, εκείνοι χασκογελούσαν με αναισθησία", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κυρανάκης.

"Αυτό που με στενοχωρεί περισσότερο ως νέο άνθρωπο, είναι ότι αυτοί που μας κυβερνούν, έχουν απενοχοποιήσει πλήρως το ψέμα. Υπάρχουν πάνω από 100 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και στελέχη της κυβέρνησης που όλους αυτούς τους μήνες δεσμεύθηκαν δημόσια ότι η 2η αξιολόγηση δεν θα έκλεινε με επιπλέον μέτρα. Χθες ούτε ένα συγνώμη για όλη αυτή την κοροϊδία" υπογράμμισε.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης στις μεγάλες μειώσεις που δέχονται με το 4ο Μνημόνιο τα σώματα ασφαλείας: "Δεν είχε κανένα πρόβλημα ο κ. Τσίπρας να κόψει 200 και 300 ευρώ από τους μισθούς των αστυνομικών που φροντίζουν για την ασφάλεια όλων μας, και τη
δική του. Απορώ πώς ζητάμε από αυτούς τους ανθρώπους να μας προστατεύουν την ώρα που η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για να προστατέψει εκείνους".
Πηγή: skai.gr