Διόδια

Σε εξέλιξη η μεγάλη επιστροφή μετά το Πάσχα: Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου και χαμηλές ταχύτητες από τα διόδια του Ισθμού μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους

Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας για την επιστροφή των εκδρομέων

Κλείσιμο

Έντονες οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για την εξέλιξη του Eurogroup

Έντονες είναι οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, μετά από την εξέλιξη του σημερινού Eurogroup.

Σε ανακοίνωση της η ΝΔ τονίζει πως «η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου και όσοι τη στηρίζουν, το μόνο που μπορούν να προσφέρουν στον ελληνικό λαό είναι νέα βάρη, μεγαλύτερη ανασφάλεια, βαθύτερη παρακμή».

Η αξιωματική αντιπολίτευση αποκαλεί επιχείρηση εξαπάτησης πολιτών τις κυβερνητικές ανακοινώσεις μετά το περασμένο Eurogroup στις 20 Φεβρουαρίου, όποτε η κυβέρνηση είχε κάνει λόγο για το τέλος της λιτότητας.

Η ΝΔ σημειώνει πως «η πολιτική αλλαγή το συντομότερο δυνατόν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να αποφύγει η χώρα τα χειρότερα και να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια της».

«Δυστυχώς η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια για την χώρα παρατείνονται. Αλλά αυτό κοστίζει πολύ ακριβά πια για την Ελληνική οικονομία, για όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα για αυτούς που έχουν κτυπηθεί από την κρίση» σχολίασε η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

«Τα Eurogroup περνούν, η οικονομία μας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και η κυβέρνηση αφήνει το χρόνο να περνάει επειδή δεν θέλει να πάρει δύσκολες αποφάσεις, που γίνονται ακόμη πιο δύσκολες όσο περνάει ο καιρός», τόνισε το Ποτάμι.
Πηγή: skai.gr